Bacalaureat 2019. Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC ca să califice România U21 la EURO! Acum se pregăteşte de semifinala de vis cu Germania!

Bacalaureat 2019. Nu mai e un secret că Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Bacalaureat 2019. E clar că Mirel Rădoi nu s-a prezentat la BAC. Antrenorul naţionalei U21 este omul momentului în România, după ce a reuşit să treacă de grupe la EURO 2019, învingând Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2) şi remizând cu Franţa (0-0). Rădoi pregăteşte acum semifinala de joi, cu Germania.  El şi-a sacrificat studiile pentru a califica România la EURO 2019. Rădoi nu şi-a dat Bacalaureatul la 18 ani, pentru că s-a dedicat fotbalului. (vezi motivul pentru care Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale)

Citeste si: Ianis Hagi conduce un bolid cu 340 CP! Starul naționalei Under 21 face spectacol și în trafic, nu doar în teren

Citeste si: Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF, care l-a pus să îi care costumul până în România! Vezi când s-a întâmplat totul!

Citeste si: Mirel Rădoi are o avere colosală, de 15 milioane de euro! Antrenorul naţionalei U21 şi-a cumpărat şase maşini de lux şi a investit în imobiliare!

Bacalaureat 2019. Bacalaureat 2019. Mirel Rădoi: "Am fost convins că mă trec şi cu liceul"

La vârsta examenului respectiv, am fost transferat de la Turnu Severin la Craiova. Timp de aproape jumătate de an, am fost convins că m-au trecut şi cu liceul în Bănie. Când m-am dus însă să mă interesez pentru BAC, directorul a ramas uimit: «Mirele, ai înnebunit? Tu nu eşti înscris aici! S-a discutat pe tema asta, dar nu ţi-au adus actele». Nu era obligatoriu să mergi la ore, puteai să dai doar teze, examene şi am crezut tot timpul că sunt înscris. Sincer, chiar eram pregătit atunci să dau BAC-ul, fiindcă la Severin, pâna în clasa a XI-a, mergeam destul de des la şcoală, chiar dacă mai lipseam din cauza meciurilor şi antrenamentelor”, a povestit Rădoi în gsp.ro, în perioada în care nu putea să-şi ia licenţă de antrenor pentru că nu avea luat BAC-ul.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate