Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la economie și cum se rezolvau. Vezi PDF

Sesiunea de Bacalaureat 2020 toamna continuă și astăzi, 26 august, iar licenii de la profilul uman au avut de ales între Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și Sociologie.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Bacalaureat 2020
Bacalaureat 2020 ECONOMIE


In articol:

La această disciplină, elevii dovedesc să dețin noțiuni elementare de economie, sunt familizarizați cu lumea banilor, a cererii și ofertei și a unor situații de bază întâlnite în mediul economic, proba fiind, de-a lungul timpului, considerată una abordabilă ușor la examenele de Bacalaureat.

Citeste si: BAC 2020 toamna. Ce subiecte au picat la fizică și care era rezolvarea. Vezi PDF

Citeste si: BAC 2020 toamna. Ce subiecte au picat la chimie și care era rezolvarea. Vezi PDF

Citeste si: Barem Matematică, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Ministerul Educației și Cercetării a publicat AICI modele de subiecte și bareme de corectare pentru proba de Economie de la Bacalaureat 2020 toamnă.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

 

Cum au putut opta elevii în funcție de profilul Real/Uman urmat în cei patru ani de liceu

- La Real, elevii din anul terminal au putut alege pentru Bacalaureat 2020 dintre disciplinele: fizică, chimie, biologie şi informatică. La profilul tehnologic, elevii de clasa a XII-a s-au înscris la BAC 2020 la una dintre disciplinele geografie, logică şi argumentare, psihologie, economie, fizică, chimie, biologie.

- La profilul Uman, elevii de clasa a XII-a au putut alege din: geografie, logică şi argumentare, psihologie, economie şi filosofie.

Bacalaureat 2020
Bacalaureat 2020 ECNONOMIE

Bacalaureat 2020 toamna va afișa rezultatele finale pe 5 septembrie

Probele scrise pentru Bacalaureat 2020 toamna încep la ora 9,00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele/ instrumentele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

 

Cei care încearcă să copieze la Bacalaureat 2020 toamna, pedepsiți cu excluderea imediată

Ministerul Educației și Cercetării atenţionează că este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte, precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii au interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare.

De asemenea, celor examinați le este interzis să comunice între ei sau cu cineva din afara sălii de examen, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, iar candidaţii respectivi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni de Bacalaureat.

 

Bacalaureat 2020 toamna se va desfășura în conformitate cu normele anti-COVID-19

Ministerul Educaţiei și Cercetării reaminteşte că toate măsurile de prevenire şi combatere a îmbolnăvirilor cu COVID-19 sunt valabile şi pentru sesiunea Bacalaureat 2020 toamna. În București, nu s-au prezentat la prima proba a Bacalaureat 2020 toamnă 304 de candidați, în timp ce cinci candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. De asemenea, niciun candidat nu a fost identificat cu temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius.

Galerie foto 
Citește și:

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Liviu Dragnea are probleme de sănătate! Irina Tănase a dat primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte PSD: "I s-au umflat genunchii"

Iată tot ce trebuie să știi dacă te întorci în România! Ce să faci ca să eviți carantina

Piedone își strigă nevinovăția în dosarul Colectiv! Ce a declarat Primarul Sectorului 5 pe treptele Curții de Apel: " Sunt nevinovat..."

Nicușor Dan anunță o nouă măsură nepopulară! Adio Târg de Crăciun în București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies