Bacalaureat 2020 toamnă. Ce subiecte au picat la istorie. Vezi PDF

Astăzi, 25 august, are loc în cadrul Bacalaureat 2020 toamnă, proba obligatorie a profilului, cele două opțiuni fiind matematică și istorie.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Bacalaureat 2020 toamna
Bacalaureat 2020 toamna a inceput


In articol:

Subiectele la proba de Istorie, de multe ori, sunt considerate printre cele mai dificile pentru elevii de la profilul umanist, modelele și temele publicate de-a lungul timpului de Ministerul Educației și Cercetării dovedind din plin acest lucru.

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Matematică. Vezi PDF

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Limba și literatura română. Vezi PDF

Citeste si: Barem Limba și Literatura română, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Pentru sesiunea Bacalaureat 2020 toamna s-au înscris peste  42.700 de candidaţi înscrişi să susţină probele, conform Ministerului Educaţiei şi Cercetării. Din totalul celor înscrişi, peste 24.900 de candidaţi provin din promoţia 2019 - 2020, iar aproximativ 17.800 de candidaţi sunt din promoţiile anterioare.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Barem Istorie, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Citeste si: Barem Matematică, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Ministerul Educației și Cercetării a dezvăluit și modelele de subiecte care pot fi consultate in format .pdf, AICI!

 

Conform Ministerului Educației și Cercetării, afişarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12,00) şi va fi urmată de etapa depunerii contestaţiilor, în aceeaşi zi, în intervalul orar 14,00 - 20,00, iar rezultatele finale ale elevilor vor fi publicate, pe 5 septembrie, vor fi făcute prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare.

Vezi aici subiectele de la Istorie, Bacalaureat 2020 toamna

Rezultatele la Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna vor fi afisate pe 5 septembrie

Probele scrise pentru Bacalaureat 2020 toamna încep la ora 9,00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele/ instrumentele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Bacalaureat 2020 toamna
Calndarul Bacalaureat 2020 toamna

Cei care încearcă să copieze la sesiunea de toamna a Bacalaureat 2020, pedepsiți cu excluderea imediată

Ministerul Educației și Cercetării atenţionează că este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte, precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii au interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare.

De asemenea, celor examinați le este interzis să comunice între ei sau cu cineva din afara sălii de examen, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, iar candidaţii respectivi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni de Bacalaureat.

Sesiunea de toamna a Bacalaureat 2020 se va desfășura în conformitate cu normele anti-COVID-19

Ministerul Educaţiei și Cercetării reaminteşte că toate măsurile de prevenire şi combatere a îmbolnăvirilor cu COVID-19 sunt valabile şi pentru sesiunea Bacalaureat 2020 toamna. În București, nu s-au prezentat la proprima proba a Bacalaureat 2020 toamnă 304 de candidați, în timp ce cinci candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. De asemenea, niciun candidat nu a fost identificat cu temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius.

Galerie foto 
Citește și:

Descindere surpriză a polițiștilor! Au fost prinși interlopii implicați în măcelul din Chiajna, a cărui victimă a fost și Călin, fratele Alinei Pană!

Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Tânără, luată cu forța dintr-un mall din Arad. Fata a fost răpită de doi bărbați și o femeie

Un preot din Brașov s-a stins din viață din cauza coronavirusului La câteva zile, fiul și soția bărbatului au murit și ei

Ce afaceri are, de fapt, primarul care și-a umilit fiica. Profit de aproape 3 miliarde în 2019

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies