Bacalaureatul le-a făcut probleme concurenților de la Puterea Dragostei!  Vezi cine este băiatul din casă care a fost eliminat din examen

Sunt câțiva concurenți de la Puterea Dragostei care nu au reușit să treacă examenul ”maturității”, asa cum se mai numește bacalaureatul.

Autor: C.L.

In articol:

Este perioada în care absolvenții de liceu din această promoție sau din cele anterioare care își doresc să obțină diploma de BAC sunt în febra examenelor.

A început prima sesiune Balacalureat 2019.

Sunt câțiva concurenți de la Puterea Dragostei despre care se știe că nu au trecut de acest examen.

Bianca de la Puterea Dragostei a fost singura care a mărturisit chiar în emisiune că ea nu a dat BAC-ul. Și asta pentru că tânăra, care a terminat liceul în urmă cu un an, nu s-a simțit pregătită atunci să susțină acest examen. Nu am dat BAC-ul, nu mă simt pregătită. O să-l dau când știu că o să-l iau”, a spus Bianca, răspunzând astfel ironiilor lui Adrian, care la începutul competiției se lăuda cu studiile sale.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citeste si: Viorela de la Puterea dragostei se mărită cu Ştefan! Fosta concurentă a arătat inelul de logodnă

Citeste si: Cutremur în casa Puterea Dragostei! Pleacă Roxana? "Sunt scârbită" Uite declaraţia SCANDALOASĂ a frumoasei şatene!

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei spune adevărul după ce a fost acuzată că ar fi făcut avort! Cum se simte acum concurenta

Mary de la Puterea Dragostei, dată de gol că nu are BAC-ul luat

O altă concurentă care nu are ”în buzunar” diploma de bacalaureat este Marinela Mavrodin, concurenta alintată Mary de cei din casa de la Puterea Dragostei. Ca și Bianca, Mary care are 20 de ani, a terminat de curând liceul. Secretul lui Mary privind bacalaureatul a fost dezvăluit într-o emisiune tv, atunci când a fost făcut un reportaj cu tânăra la un salon de înfrumusețare, acolo unde Mary, care a făcut diverse cursuri de make-up, își dorea să se angajeze. Întrebată de patroana salonului respectiv dacă are diploma de BAC, necesară la angajare, Mary a spus că nu. Marinela Mavrodin, care are 20 de ani, nu a precizat dacă nu a reușit să treacă acest examen sau nici măcar nu l-a dat până acum. 

Iancu, un alt tânăr de la Puterea Dragostei, abia a terminat liceul anul trecut. Iancu a absolvit un liceul din Hațeg, cu specializarea tehnician în turism. El a dat și bacalaureatul, numai că, așa cum arată datele de pe Ministerul Educației, el a fost eliminat din examen, alături de alți colegi de-ai săi.

Bacalaureat 2019. Când se dau probele scrise

Tinerii care dau acum Bacalaureat 2019 dau în aceste zile competențele digitale și cele de limbă străină. Pe 1 iulie va avea loc și prima probă scrisă, cea la limba română, urmată de alte două probe, cele ale profilului, care se vor desfășura pe 3 și 4 iulie. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, gol? Imaginile care au aprins imaginaţia admiratoarelor! Concurentul de la Puterea dragostei, filmat în vestiar după ce a făcut duş

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru Carmen de la Sălciua! A spus-o la un an de la despărțire: „Credeam că ești a opta minune a lumii”

Mary și Simina, dezvăluiri șoc una despre alta la Puterea Dragostei! Au spus cum a apărut poza cu Simina dezbrăcată! Simina a mărturisit că Mary l-a plăcut pe iubitul ei, Zănoagă

Dezvăluire șoc la Puterea Dragostei! Culiță Sterp a avut o relație cu Simina și s-a sărutat cu ea! Ce mesaje își dădeau

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Mary și Simina, dezvăluiri șoc una despre alta la Puterea Dragostei! Au spus cum a apărut poza cu Simina dezbrăcată! Simina a mărturisit că Mary l-a plăcut pe iubitul ei, Zănoagă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies