Bahmu, foc si para pe fostul sot! "In loc sa-si vada copiii, Prigoana are o vacanta programata pe nu stiu unde!"

Adriana Bahmuteanu va fi si mama si tata pentru copiii ei, anul acesta, de Sarbatori! Vedeta spune ca Prigoana e binevenit, daca vrea sa-i vada pe cei mici, dar din cate stie ea, Maximus si Eduard nu sunt inclusi in planurile fostului sot.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriereAdriana Bahmuteanu petrece Craciunul si Revelionul acasa, alaturi de copiii ei, Maximus si Eduard. Vedeta spune ca nimic nu o face mai fericita decat sa stea langa baietii ei si sa desfasoare, alaturi de acestia, activitati specifice copilariei. "De Sarbatori stau acasa cu cei mici, desenam, pictam, coloram. Copiii sunt entuziasmati ca vine Mosul, mai ales cel mare. Am pregatit scrisoarea pentru mos, l-am sunat si pe ren. Maxi stie exact ce cadou vrea! Acum ii place foarte mult un personaj, Mario, pe care-l picteaza pe pereti si pe tricouri".

Intrebata de reporterii Wowbiz.ro daca Prigoana este invitat sa faca Sarbatorile alaturi de ea si de fiii lui, Bahmu a raspuns ca din partea ei poate sa vina, dupa care a adaugat ca din cate a auzit, fostul ei sot are alte planuri. "Daca doreste si domnul Prigoana sa-i vada de Sarbatori, cu mare drag, dar inteleg ca e foarte fericit si ca si-a programat o vacanta pe nu stiu unde, asa ca "Goodbye Charlie", a spus Adriana, revoltata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate