Bahmu, in pericol sa il piarda din nou pe Prigoana? Vezi ce femeie nu-i da pace afaceristului si... l-ar vrea inapoi

Dupa ce au aparut in presa tot felul de materiale conform carora, Mihai inca o mai cauta pe Adriana Bahmuteanu, ei bine, se pare ca nici doctorita lui Prigoana nu se lasa mai prejos in privinta omului de afaceri! Ramona mai tine legatura cu Silviu, chiar daca el s-a intors la fosta sotie si nu pare tentat de alte femei!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereLa inceputul anului trecut, in perioada in care era in divort cu sotia, Silviu Prigoana a avut o relatie scurta cu Ramona, o doctorita care a mai fost maritata si avea si o fetita!

Cei doi s-au afisat impreuna la un eveniment monden, ba mai mult, prin presa, s-a speculat ca Ramona s-ar fi mutat cu omul de afaceri si i-a luat locul lui Bahmu! Pentru putin timp insa, caci Prigoana s-a intors rapid la unica sa dragoste, Adriana, care a revenit in vila cu copii cu tot!

fara descriereSurse din preajma celor doi sustin ca, acum, vedeta de televiziune si afaceristul se inteleg de minune, chiar daca fostii iubiti inca le mai stau in coasta! “Adriana pare multumita langa Prigoana, merge peste tot impreuna si nu mai face nimic de una singura! Sigur, cei doi au depasit momentele critice si incearca, poate si de dragul copiilor, sa se inteleaga si sa nu se mai certe din orice! Culmea e insa ca Mihai inca o mai cauta pe Bahmu, nu s-a resemnat cu faptul ca ea s-a intors la Silviu! Lucrurile stau la fel si in cazul doctoritei! Nici Ramona nu l-a uitat pe Prigoana, si ea mai incearca sa ia legatura cu el, chiar daca poate actiunile sale deranjeaza!”, a povestit o amica a celebrului cuplu!

Lui Prigoana ii place de noua sa "nora"! Uite cum se comporta cu ea in public!

FOTO EXCLUSIV | Apartamentul de lux al lui Silviu Prigoana din Chicago arata demential! E amplasat intr-un zgarie nori chiar pe malul lacului Michigan, este utilat ultimul racnet si a costat 850.000 de dolari!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate