Vedete

Bahmu’ le-a luat “bon” copiilor! Micutii au o relatie speciala cu barbatul care nu-i scapa din ochi – Video Exclusiv!

Bahmu’ a facut senzatie luni la un eveniment ce a avut loc la un magazin de produse cosmetice dintr-un mall din Ploiesti! Vedeta a venit insotita de cei doi copii, Eduard si Maximus, dar si de un barbat! Nu, nu e iubitul brunetei, ci e “bon” pentru copiii ei!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Bahmu’ le-a luat “bon” copiilor! Micutii au o relatie speciala cu barbatul care nu-i scapa din ochi – Video Exclusiv!icon photo

Adriana Bahmuteanu le-a luat “bon” (n.r. asa ni s-a parut noua ca ar trebui sa scriem masculinul de la "bona") celor doi copii  ai ei, Eduard si Maximus! Luni, la evenimentul organizat la magazinul de produse costimetice dintr-un centru comercial din Ploiesti, Bahmu’ a venit cu toata gasca: barbatul “bon” si cei doi copii ai ei.

In timp ce vedeta s-a rasfatat cu produse cosmetice pe care le-a testat si si-a achizitionat, Eduard si Maximus au fost la film cu “bonul”, prin magazine si probabil sa ia masa. Cei doi copii pareau ca au o relatie frumoasa cu barbatul care nu-i scapa din ochi.

“Copiii sunt cu mine, se putea sa-i las acasa? Nu! Sunt cu <bonul> pe la film. Da, copiii mei au <bon>. Uneori barbatii sunt mai buni decat bonele. E o cunostinta mai veche de-a mea, ne stim de mult, si copiii il stiu”, le-a spus Adriana Bahmuteanu prietenelor cu care s-a intalnit la eveniment. 

Spre finalul evenimentului, cei doi copii si barbatul “bon” au venit la magazinul de cosmetice sa o caute pe Bahmu’. Vedeta s-a retras imediat sa stea de vorba cu ei si sa-I informeze in cat timp vor pleca inapoi spre Bucuresti.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune