Bahmu recunoaste: "Nu mai exista sentimente la mijloc de foarte mult timp" - Prigoana: "A stat cu scarba langa mine, numai pentru bani"

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au inceput un nou circ mediatic.

Distribuie pe:

fara descriereCei doi vor sa divorteze, insa din pacate la mijloc cei doi copii ai lor pentru care Bahmu si Prigoana au inceput sa se certe. Politicianul isi doreste custodia, in timp ce Adriana nu concepe sa traiasca fara micutii ei.

"Vreau sa mergem la notar, fara circ, sa impartim custodia cum e normal. Nu vreau sa imi creasca copiii fara tata, insa cred ca putem face asta mai bine separat decat impreuna. Trebuie sa cladim viitorul frumos. Copiii ne vad certandu-ne destul de des, mai ales in ultima perioada, nu mi se pare normal sa asiste copiii la certurile parintilor. Nu banii ma fac fericita, as fi mult mai fericita daca sotul meu s-ar purta frumos cu mine. Nu mai exista sentimente la mijloc de foarte mult timp" a spus Bahmu la Antena 1.

"E nebuna rau. Eu nu vreau custodie comuna, Adriana nu are venituri sa acopere studiile copiilor nostri. A stat cu scarba langa mine atata timp, a stat cu mine pentru bani 12 ani, a venit inapoi acasa pentru copii? A venit cu datorii la banci acasa. E ahtiata dupa bani" a adaugat si Prigoana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate