Bahmu, speriata de moarte! Avocatul a sfatuit-o sa cheme politia daca Prigoana devine violent

S-a reaprins razboiul intre Bahmu si Prigoana.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Matei

fara descriereAdriana si Silviu Prigoana nu vor avea parte de un Craciun fericit. Dupa ce miercuri seara s-au certat cumplit in direct la televizor, Adriana aflandu-se in platoul unei emisiuni, iar Prigoana intervenind prin telefon, vedeta Antenei s-a dus speriata acasa.

Ea le-a povestit azi unor prietene ca a facut tot posibilul sa nu dea ochii cu Prigoana miercuri noaptea. “Era innebunita de spaima. Se gandea ce-ar putea sa se intample daca se va intalni cu Silviu dupa ce s-au certat atat de rau. Din fericire, Prigoana se culcase, dar joi dimineata Adriana n-a mai putut evita intalnirea. A fost cumplit. Ne-a povestit ca a tipat la ea, ca a amenintat-o. I-a spus “Las’ ca vezi tu ce-o sa patesti”. E foarte speriata. Si-a sunat si avocatul care i-a zis ca daca Prigoana devine violent sa cheme imediat politia”, au declarat surse din anturajul Adrianei pentru WOWbiz.ro.

Relatia lor scartaie grav! Bahmu si Prigoana se cearta din cauza banilor! Adriana: "Eu nu cred ca Silviu ma mai iubeste!"

Adriana Bahmuteanu: "Am descoperit ca s-a facut fals in acte. Salariul meu a fost micsorat considerabil" - Nu o sa crezi cine i-a facut aceasta 'manevra'

Silviu Prigoana a facut-o praf pe Adriana Bahmuteanu: "Nu si-a mai vazut copiii de 2 zile. Sa se mute la Mihai, eu am facut-o doamna"


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate