Bahmuţeanu a vrut să-l decadă din drepturile părinteşti pe Prigoană! Ce spunea Adriana în urmă cu două luni?

Apariţia filmărilor în care fiul Adrianei Bahmuţeanu este legat vine la câteva luni după ce aceasta a anunţat că vrea să-l decadă pe fostul ei soţ din drepturile părinteşti.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

E război pe viaţă şi pe moarte între Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană pentru cei doi copii pe care-i au împreună. Adriana este acuzată de Silviu Prigoană că-şi maltratează copiii, afaceristul venind în sprijinul afirmaţiei sale cu un filmuleţ în care băiatul cel mare este legat.

Acţiunea vine într-un moment în care Adriana anunţase că vrea să-l decadă pe fostul ei soţ din drepturile părinteşti. Ea a argumentat că Silviu nu e de acord cu nici o măsură pe care ea vrea s-o ia în legătură cu copiii, de la schimbarea şcolii până la şedinţele de consiliere psihologică. ”Nu vrea să le dau un tratament atunci când au nevoie, să-i înscriu la vreun sport sau la afterschool. Vreau să-l decad din drepturile părinteşti şi am sută la sută şanse să reuşesc”, anunţa Adriana Bahmuţeanu în urmă cu două luni.

O zi mai târziu, Adriana Bahmuţeanu a depus la Judecătoria Sectorului 5 o acţiune prin care solicită ca instanţa să-l oblige pe Silviu Prigoană să participe la şedinţe de consiliere psihologică alături de fiul său. Dosarul conţine informaţii extrem de delicate despre problemele prin care trece băiatul cel mare al foştilor soţi Prigoană dar şi problemele grave ale acestuia legate de şcoală.

Şi Silviu Prigoană a anunţat în urmă cu 3 ani că Adriana Bahmuţeanu ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti. ”Pentru înregistrarea aia în care înjură copiii ca la uşa cortului ar putea fi decăzută din drepturi”, spunea Prigoană acum 3 ani. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ultimă oră! Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală fostei soţii, Adriana Bahmuţeanu! ”Băiatul cel mare era legat de mâini şi de picioare şi era torturat”

Adriana Bahmuteanu îşi vinde atelierul! Vedeta renunţă la afacerea cu haine

Cutremur în showbiz! Andreea Marin, bătută și umilită în fața unor necunoscuți. A încercat să ascundă tot

Adriana Bahmuţeanu s-a săturat de singurătate! E incredibil ce a ajuns să facă pentru a-şi găsi iubit

Veste mare în familia Adrianei Bahmuţeanu! Sora şi cumnatul vedetei tv au pus mâna pe 75.000 de euro!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies