Băiatul care a prezis pandemia a făcut un nou video ”Ar putea duce la distrugerea civilizației”

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus, continuă să facă predicții înfiorătoare.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan

Baiatul care a prezis pandemia
Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, care a prezis pandemia


In articol:

Abhigya Anandastrologul indian de 14 ani, băiatul despre care unii spun că ar fi prezis pandemia de coronavirus încă din vara anului trecut, a publicat, săptămâna aceasta, pe pagina sa de socializare un nou video în care face alte predicții înfiorătoare.

De altfel, contestat de tot mai mulți specialiști, Abhigya Anand continuă să spună că este supus cenzurii după ce alte filmulețe ale sale au fost blocate pe paginile de socializare.

De data aceasta, în filmulețul său, Abhigya Anand vorbește despre cum va fi lumea după pandemia de coronavirus și susține ca și în video din iulie că urmează un alt dezastru.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță un război

Abhigya Anand, astrolog indian
Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, a făcut în august un nou video

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani. Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand în filmulețul său din această săptămână. 

Citeste si: România, tot mai izolată. O altă țară vecină le interzice accesul românilor fără test de COVID-19

Cum a devenit cunoscut Abhigya Anand, băiatul de 14 ani care a prezis pandemia

Abhigya Anand are 14 ani și este un tânăr astrolog din India, care a devenit celebru după ce într-un video de-al său realizat în vara lui 2019 a prezis un ”pericol sever” care va izbucni în China.

Citeste si: Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus - cum a devenit vedetă în toată lumea! Povestea lui de viață

În primăvara lui 2020, respectivul video a fost interpretat de mulți că ar fi o prezicere a pandemiei de COVID-19. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Destinul tragic al unui copil din Botoșani! A fost spulberat de tren în timp ce încerca să traverseze șinele cu o roabă de gunoi

Strigătul disperat al unui medic din linia întâi: „Ministerul ne declară suport Covid, dar noi nu suntem nici cal, nici măgar”

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Coronavirus la FCSB! Primele declarații ale lui Gigi Becali: „Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm”

Unii copii infectați cu COVID-19 se simt rău și după luni de zile de la vindecare. Ce este oboseală postvirală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies