Băiatul de 7 ani care s-a închis în baie şi a vrut să se sinucidă. Poveste cutremurătoare de viaţă

Autor: A.M.
 
William Robertson avea doar 7 ani atunci când a încercat pentru prima dată să-şi curme viaţa. Marcat de lovituri, abuzuri şi durere, băiatul era hotărât să-şi ducă planul la bun sfârşit chiar în baia apartamentului în care stătea cu mama lui în chirie. 
 
William Robertson este la rândul lui tată acum, însă începutul vieţii lui a fost un adevărat iad.
Născut în Glasgow, Marea Britanie, într-o familie care risca în orice clipă să ajungă pe străzi. 
La acea vreme, rivalităţile dintre bandele de cartier îl afectau chiar şi pe el, un băieţel de doar câţiva ani.
Într-un interviu pentru The Sun, William a povesti întregul abuz şi cum a ajuns să fie racolat de o bandă încă de mic copil
 
"Aveam parte de multă violenţă. Membrii bandelor mă aşteptau chiar şi la şcoală, când ieşeam. Alergam de teamă, uneori, de teamă că voi muri. Am multe cicatrici pe corp.", a povestit el. 
 
În timp ce mama lui se chinuia să plătească chiria şi să asigure toate cele necesare familiei, având simultan mai multe locuri de muncă, William a ajuns victima unei grupări care racola copii de pe stradă, iar apoi îi implicau în diverse infracţiuni.
Violenţa era la ea acasă. 
 
"Aveam parte de multă bătaie. Eram bătut şi băteam în permanenţă. Am fost lovit cu sticle, cu cărămizi, de toate. Când aveam 8 ani înjunghiasem pe cineva cu un obiect ascuţit."
 
William ajunsese captiv într-un mediu plin de violenţă din care nu mai vedea scăpare. A încercat prima dată să se sinucidă pe când avea doar 7 ani, însă a supravieţuit. 
 

 

 
L-a rugat pe paznicul de la închisoare să-l împuşte
 
A urmat o adolescenţă plină de abuzuri, alcool, droguri, inclusiv închisoare, acolo unde a fost implicat în mai multe episoade violente. 
"Ştiam doar să mă bat. Aşa crescusem. Ieşeam în oraş cu grupuri mai mari şi stârneam scandal, ne luam la bătaie cu oamenii prin baruri. Eram alergaţi cu săbii aproape zilnic. Nu-mi păsa prea mult dacă trăiesc sau mor pe atunci, ştiu doar că îmi lipsea curajul să mă spânzur, de asta îmi era teamă. 
 
Un episod traumatizat a fost atunci când un individ a sărit dintr-o altă maşină, în mers, şi l-a înjunghiat pe William în ceafă, din răzbunare. Atacatorul, însă, greşise victima şi îl confundase pe William. 
 
"Odată ce intri într-un astfel de cerc eşti mereu urmărit", a mai spus el. 
 
În 2008 şi-a ispăşit pedeapsa din închisoare şi la plecare i-a rugat pe paznicii penitenciarului să-l împuşte. Nu îşi mai găsea deloc locul. 
 
Şi-a plănuit o ultimă vacanţă, înainte să moară
 
 
A făcut cu nesăbuinţă mai multe împrumuturi bancare, a cheltuit mulţi bani, a băut şi a luat droguri într-un mod compulsiv, toate astea într-o vacanţă în Grecia, pe care o plănuiese, înainte de a încheie de data aceasta definitiv socotelile cu viaţa.
Însă a fost transportat de urgenţă la spital, din cauza excesului, iar medicii l-au ţinut sub control. 
La analize, a reieşit că suferea de momente de psihoză şi o formă uşoară de schizofrenie, dar şi de sindromul bipolar. Iubita lui de la acea vreme s-a speriat şi l-a părăsit. 
A urmat o perioadă de recuperare completă, departe de vechiul lui stil de viaţă. A cunoscut o nouă femeie, care i-a dăruit o fiică, însă abia naşterea fiicei lui l-a transformat în omul de azi. 
 
"Am văzut în naşterea fiicei mele un motiv bun pentru a mă renaşte", a mai spus el. 
 
A devenit adeptul unui stil de viaţă sănătos, practică sport, a renunţat la droguri şi alcool, iar viaţa de noapte nu îl mai pasionează deloc.
A scris o carte în care a vorbit de experienţa lui, iar în prezent susţine seminarii motivaţionale în faţa oamenilor şi îşi doreşte să aducă lumina în rândul celor nu îşi mai găsesc puterea să mai continue viaţa, aşa cum s-a simţit şi el mare parte din viaţa lui. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Idei super indraznete pentru diseara, in dormitor

Declaraţia şocantă a lui Cătălin Botezatu! Ar fi vrut un copil cu Bianca Drăguşanu: „ Dar niciodată nu spune niciodată”

Terifiant! O adolescentă de 17 ani, din Tulcea, ucisă în Spania de fosta iubită a prietenului ei

Iată ce a spus o femeie plecată în Italia despre sacrificiile familiale pe care le-a făcut!

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cu cine a fost surprins Bill Gates, înainte de primul termen al divorțului de Melinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies