Băiatul de opt ani din Pecineaga a murit înecat. Ce au descoperit medicii la necropsie

Băiatul de opt ani dispărut la sfârșitul săptămânii trecute din Pecineaga a fost găsit înecat într-un bazin de colectare a dejecțiilor de porci.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Medicii legiști au efectuat necropsia băiatului de opt ani dispărut din Constanța și au descoperit că a murit înecat în bazinul în care a fost găsit mort.

Citeste si: ȘOC! Imagini care arată ce se întâmplă cu adevărat în cuplul lor! Bodi a vrut să o sărute pe Bianca! Ea aproape îl respinge! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Detalii halucinante despre polițistul arestat pentru relații sexuale cu o minoră

Citeste si: Fiica lui Mircea Geoană a pozat cu sfârcurile la vedere pe cea mai tare plajă din Los Angeles! Ana a arătat ca după un concurs de tricouri ude! FOTO

Băiatul de opt ani din Pecineaga a murit înecat. Ce au descoperit medicii la necropsie

Necropsia a arătat că baiatul a murit înecat în bazinul de dejecții. Oamenii legii au mai descopoerit că la două ore după ce a dispărut de acasă, Iulian a fost identificat pe camerele de vedere în zona unui podeț. 

În urma căutărilor cu trei câini de urmă, polițiștii au fost conduși către bazinele în care se aflau dejecțiile de porci. Anchetatorii au stabilit că cel mai probabil băiatul a alunecat în bazin, după ce s-a descălțat de rolele cu care plecase de acasă și a rămas doar în șosete. 

Copilul a fost găsit în primul bazin, trupul plutind sub suprafaţa apei, fiind vizibilă o parte a capului. Cercetările şi căutările în acest bazin nu au fost sistate, spun poliţiştii. Poliţiştii constănţeni au schimbat încadrarea juridică în dosarul morţii lui Iulian şi anchetează in rem infracţiunea de ucidere din culpă. Până acum, dosarul a fost deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate