Băiatul din Buzău ”adoptat” în 2012 de Gigi Becali a ajuns azi cântăreț de muzică populară! Marian Ursea i-a dedicat prima melodie binefăcătorului său

Acum 8 ani, Gigi Becali i-a cumpărat o casă unui copil amărât dintr-un sat buzoian, pe care a plătit 17.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

 

Acum 8 ani, Gigi Becali i-a cumpărat o casă unui copil amărât dintr-un sat buzoian, pe care a plătit o mică avere. Marian Ursea, băieţelul de 12 ani din Breaza, judeţul Buzău, crescut de bunică după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama l-a abandonat de mic copil, a impresionat atunci o ţară întreagă, dar mai ales pe Gigi Becali.

Citeste si: Gigi Becali a încălcat regulile autorităților. Cum a fost prins în trafic, în plină pandemie? „Cum să îl întrebi pe Gigi Becali  – Unde te duci? -”

Citeste si: Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, din cauza pandemiei de coronavirus: „Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Potrivit ziarului Adevărul, omul de afaceri i-a cumpărat o casă frumoasă la zece metri distanţă de bordeiul în care a copilărit, i-a dăruit o sumă importantă de bani şi, mai mult decât atât, a angajat o localnică să aibă grijă de el şi de bunica acestuia.  ”De acum, eu sunt tatăl tău, şi n-o să-ţi lipsească nimic!”, îi promitea Gigi Becali atunci când l-a întâlnit pe Ursea, după ce i-a cumpărat casa cu 17.000 de euro.

 

Chiar dacă a terminat un liceu de meserii, Ursea a făcut și canto, așa că până la debutul unei cariere în muzica populară nu mai era decât un pas. Recent, tânărul de 20 de ani a lansat și prima sa melodie, ”Chinuit am fost de mic”, piesă dedicată binefăcătorului său, Gigi Becali. 

”Textul a fost inspirat din articolele din presă despre viaţa mea, despre ajutorul primit de la domnul Gigi Becali, căruia toată viaţa îi voi mulţumi. Sunt câteva persoane în sufletul meu, cum este şi părintele Stănescu, oamenii care mi-au întins o mână de ajutor, cărora toată viaţa le voi fi recunoscător”, spune azi Marian Ursea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Povestea dramatică a unui tânăr din Prahova, suspect de coronavirus. A murit cu zile după ce a fost plimbat între patru spitale

Coșmarul unui român care este infectat de trei săptămâni cu Covid-19! Mihai spune că virusul i-a atacat sistemul nervos central, că suferă de un tip de epilepsie și că a rămas...

Rețetă delicioasă dar și sănătoasă: Negresă cu ciocolată. Rețeta cu puține calorii

Gigi Becali, declarații halucinante: „Va fi vai de capul nostru. Vom muri de foame”

Chiar dacă s-a izolat, Gigi Becali merge zilnic la biserică: „Eu nu pot fără Liturghie. Mor imediat!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies