Băiatul din Pecineaga putea fi găsit cu 3 zile mai devreme! Sonarul folosit de ISU Dobrogea pentru a-l găsi pe copil era defect?!

Băiețelul din Pecineaga putea fi găsit mai devreme, însă sonarul cu care a fost căutat în bazinul în care a și fost găsit ulterior a dat ”eroare”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cazul copilului dispărut din Pecineaga, județul Constanța și găsit mort într-un bazin de dejecții de la ferma de porci din localitate putea fi soluționat mult mai repede dacă ISU dispunea de echipamentul necesar. Conform publicației replicaonline.ro, sonarul cu care a fost căutat băiatul cu trei zile înainte în bazinul 1 a dat eroare ar fi dat eroare, fiind probabil defect. De asemenea, scafandrii de la ISU nu aveau costume adecvate unei astfel de situații.

fara descriere

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Băieţelul dispărut la Pecineaga a fost găsit mort. Unde era Iulian

Citeste si: Iulian, băiețelul din Pecineaga, căutat cu disperare de familie și de autorități! Cum a fost surprins de camerele de supraveghere

Citeste si: Sora agresorului din Giurgiu, declarații uluitoare despre fata de 16 ani torturată în timpul ritualului satanic „Nu a fost prima oară când s-a întâmplat”

Vineri dimineața, cadavrul băiatului a fost descoperit de doi paznici, plutind în bazinul 1, după ce ISU Dobrogea nu a reușit să-l găsească cu 3 zile înainte.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate