Băiatul lui Florin Busuioc e revoltat: ”Ok, e adevărat, albumul meu e de...”

Băiatul actorului Florin Busuioc e cântăreț și din această postură și-a exprimat revolta împotriva celor ce descarcă muzică fără să plătească drepturi de autor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Băiatul actorului Florin Busuioc e cântăreț și din această postură și-a exprimat revolta împotriva celor ce descarcă muzică fără să plătească drepturi de autor. Busu jr, care a venit pe lume în urma unei relaţii a actorului cu o doctoriţă din Târgu-Mureş, a dezvăluit că adolescenţa i-a fost marcată de dependenţa de droguri, pe care a tratat-o la o clinică de dezintoxicare. 

Citeste si: Emoționant! Prietenii s-au recules la mormântul lui Ioan Gyuri Pascu, la 3 ani de la decesul artistului: „Nu te vom uita niciodată!” FOTO

Citeste si: Locul de veci al lui Ioan Gyuri Pascu a fost uitat de toată lumea: „Ce este trist, foarte trist, este că acolo, în acea groapă, sub acel mormînt de pămînt, se află două sicrie, unul peste altul” FOTO

În paralel, el a încercat să-şi croiască o carieră în muzica hip-hop. Zilele trecute, Florin Busuioc jr a postat un mesaj împotriva celor care descarcă muzică fără să achite drepturile de autor. 

”Ok, e adevărat, albumul meu e de cacat
Dar tu de unde l-ai downloadat ca eu încă nu l-am inregistrat
Și sa întreb ceva nu ca as fi foarte contrariat
Da albumu tău prin ce canale a fost ascultat?”, a notat băiatul actorului Florin Busuioc. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate