Baiatul lui Leonard Doroftei da din casa: “Tata nu accepta sa luam note mici!”

Fiul lui Leonard Doroftei a declarat pentru WOWbiz.ro: “Acasa, tata este la fel de pontos, dar cand vine vorba de notele noastre este foarte exigent!”

Distribuie pe:

 

fara descriereToata lumea il cunoaste sub apelativul “Mosul” si foarte putini sunt cei care-l striga pe nume: Leonard Doroftei. Iar fostul mare pugilist, actualmente presedinte al Federatiei Romane de Box, s-a obisnuit deja cu acest lucru.

Cu prietenii, Doroftei este asemenea unei avalanse de bancuri si poante, facandu-i pe toti sa rada cu lacrimi. Acasa, insa, lucrurile se schimba. Iar despre cum este Leonard Doroftei in familie ne-a vorbit chiar Alex, fiul acestuia. “Toata lumea stie ca tata este o fire vesela si comunicativa si ca reuseste sa se imprieteneasca repede cu toata lumea. Cand este acasa, nu pot spune ca-si pierde din farmecul personal, dar atunci cand vine vorba despre lucrurile serioase ale familiei este foarte responsabil. Sa stiti ca este foarte exigent cand vorbim despre scoala. Nu accepta sa luam note mici! Ne spune de fiecare data cat de mult a muncit el pentru a ajunge un nume cunoscut si apreciat de toata lumea. Vrea sa invatam si sa avem un echilibru in tot ceea ce facem in viata”, a precizat Alex Doroftei pentru WOwbiz.ro.

Fiul cel mic al fostului mare pugilist ne-a dezvaluit si profesia pe care viseaza sa o practice peste ani. “Imi place foarte mult medicina. Mi-as dori sa ajung un specialist in neuro-chirurgie”, a adaugat Alex, care inca nu este decis daca va urma cursurile facultatii de medicina in tara sau in Canada, tara a carei cetatenie deja o are.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate