Baiatul lui Mugur Isarescu vine la piscina imbracat ca la teatru! Fiul guvernatorului a renuntat la slip si slapi si si-a tras costum de firma!

Costin, fiul lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, nu renunta la eticheta nici atunci cand se afla la piscina.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDevenit cunoscut pentru stilul de viata mai libertin, pigmentat cu petreceri de pomina si excursii scumpe, Costin Isarescu a devenit mai atent la imaginea sa, incercand sa se apropie de tinuta sobra a tatalui sau, mai ales ca in toamna urmeaza sa se insoare. fara descriereFiul lui Mugur Isarescu a fost surprins recent pe terasa unei piscine si, in loc de slip si de slapi, a venit imbracat la patru ace, intr-un costum de firma, asortat cu un ceas de colectie. fara descriere


EXCLUSIV! Traiul fabulos al unui copil de bani gata! Baiatul lui Isarescu are un garaj cu trei masini de lux, face excursii scumpe, e sufletul petrecerilor si se stramba prin poze!

EXCLUSIV! Gata, se insoara! Baiatul lui Mugur Isarescu vrea sa faca nunta mare in toamna asta! Olga, iubita lui Costin, asteapta de ani buni momentul!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate