Băiețel de 10 ani, gonit de paznicul unui parc din Chicago, pentru că se afla în scaun cu rotile. "Ne poate crea probleme"

Un băiețel în vârstă de 10 ani din Chicago a fost alungat de un paznic, fiindcă a considerat că scaunul lui cu rotile ar putea răni alți copii.

Un băiat de 10 ani din Chicago a fost alungat din parc, din cauză că era în scaun cu rotile
Jordan Block, copilul alungat de paznic din parc[Sursa foto: Facebook]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Jordan Block, dignosticat cu atrofie musculară la nivelul coloanei vertebrale, se afla la Millennium Park, să viziteze "Crown Fountain", când un agent de securitate a venit la el și la mama lui pentru a le cere să plece, deoarece poate crea probleme: "Ei bine, dacă un alt copil aleargă spre el ne poate crea probleme", a spus bărbatul.

Citeste si: Mama care și-a născut copilul chiar dacă știa că nu va avea picioare și o mână: „Am decis că Henry merita o șansă”

Minorul a început să plângă

Mama băiatului a povestit că a fost șocată de reacția paznicului, care nu a dat dovadă de niciun pic de empatie și l-a făcut pe minor să plângă, după ce l-a alungat. Aceasta a menționat că nu este prima oară când Jordan se plimbă prin parc, face asta destul de des, neavând niciodată genul de probleme despre care a vorbit agentul de securitate. Mai mult, chiar copilul a precizat că ieșitul în parc este una dintre puținele activități de care se poate bucura, din cauza stării de sănătate precare: "Nu pot să fac alte lucruri, aşa că asta e distractiv pentru mine."

, a spus Jordan.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Poveste emoționantă! O fetiță de 7 ani vinde limonadă făcută în casă ca să-și plătească operațiile pe creier: ”Sper să reușesc”

Îndurerată pentru fiul ei, mama băiatului nu a stat cu mâinile în sân, ci și-a exprimat indiganarea pe o rețea de socializare, făcând apel la ceilalți părinți, pentru a înțelege și situația copiilor cu nevoi speciale: "Ce ziceţi să NU MAI EXCLUDEM COPIII CU DIZABILITĂŢI DIN ANUMITE ACTIVITĂŢI? Să-ţi

priveşti propriii copii şi să te asiguri că nu dau peste copilul meu, care se află în scaun cu rotile? Mulţumesc, Chicago, că l-ai făcut să plângă pe copilul meu astăzi" ,a fost mesajul transmis de femeie pe Facebook.

Mama copilului a tras un semnal de alarmă pe Facebook
Mesajul postat de Megan Block, mama băiatului[Sursa foto: Facebook]

Fântâna ar fi accesibilă persoanelor cu dizabilități

Potrivit informațiilor de pe site-ul Millennial Park, fântâna vizitată de Jordan ar fi accesibilă chiar și persoanelor cu dizabilități, fără să reprezinte vreun risc pentru aceștia: "Millennium Park a fost conceput pentru a fi accesibil tuturor, acest un lucru reprezintă una dintre valorile de bază

ale departamentului nostru. Colaborând îndeaproape cu primăria pentru a oferi toate condiţiile în ceea ce priveşte persoanele cu dizabilități, promitem să ne asigurăm că toată lumea din orașul nostru are acces egal la artă și cultură.", scrie într-un comunicat emis de directorii parcului, potrivit Daily Mail.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un cuplu de români din Franța se luptă cu legea, ca să adopte fetița pe care a avut-o în plasament. „Pentru autorități e mai mult un dosar, nu un suflet”

Drama unei gravide din Chișinău! Femeia a aflat că va naște un copil cu malformații în ultimul trimestru al sarcinii: „Cât va trăi copilul nimeni nu știe

Un copil cu dizabilități a văzut pentru prima dată marea! Reacția lui emoționantă: „Doamne, mami…”

Zodiile care vor face mulți bani în această vară

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies