Băiețelul de doi ani, bolnav, care le-a făcut să plângă pe concurentele de la Puterea Dragostei! ”Se poate sufoca oricând”

Un băiețel de doi ani, bolnav le-a impresionat pe concurentele de la Puterea Dragostei, care au sărit în ajutorul micuțului și au distribuit povestea lui.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mary și Andreea Pirui de la Puterea dragostei au aflat de suferința lui Kevin de la o fană a emisiunii și, impresionate, au făcut publică povestea micuțului de doar doi ani.

fara descriere

 

”Numele meu este Negoiță Kevin Cristian. Am vârsta de 2 ani, iar la vârsta de 7 luni mi s-a descoperit o boală genetică incurabilă – fibroză chistică (mucoviscidoză)

fara descriere

Ce este fibroza chistică? Fibroza chistică (mucoviscidoză) este o boală genetică ce afectează mai ales plămânul şi pancreasul. Boala este prezentă de la naștere și se manifestă de obicei în primii ani de viață, dar sunt și cazuri rare în care este descoperită mai târziu, chiar și la vârsta de adult. Fibroza chistică este o boală în care secreţiile mucoase ale organismului au consistenţa crescută, sunt uscate şi aderente. Acest mucus asemănător lipiciului se întăreşte si determină simptomatologie, afectând multe organe, în special plămânii şi pancreasul.

Citeste si: Gripa a provocat până acum zece decese, numărul îmbolnăvirilor fiind în creştere

Citeste si: Arsenie Boca - remediul neștiut al ceaiului: „Când viața îți pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă”

fara descriere

S-au făcut mai multe studii în străinătate prin care s-au putut aduce dovezi reale a eficienţei unei veste. Aceasta mă poate ajuta la dezlipirea mucusului gros şi lipicios care se ataşează de plămânii mei și mă ajută la o respiraţie mai uşoară. Vest™ Airway Clearance System este un sistem unic de terapie conceput pentru a ajuta la mobilizarea secrețiilor pulmonare prin oscilația peretelui toracic de înaltă frecvență. Sistemul Vest™ constă dintr-o vestă gonflabilă conectată de tuburi la un generator de impulsuri de aer. Generatorul umflă și dezumflă rapid vesta, comprimând și eliberând peretele toracic. Această tehnologie se numește oscilația peretelui toracic de înaltă frecvență (HFCWO). Mișcarea rapidă a pieptului imită „mini-tuse” care dislocă și subțiază mucusul, deplasându-l pe căile respiratorii centrale. Terapia Vest tratează toți lobii plămânilor simultan și este independentă de tehnică. Poate fi benefic pentru pacienții de pe întregul continuum de îngrijire, inclusiv facilități acute și post-acute, precum și în casă. Această vestă nu se găseşte în România (vom reuşi să o procurăm din SUA), iar costul acesteia este de 10 000 $ (aproximativ 43 000 RON). Apelez la bunăvoinţa dumneavoastră pentru a mă ajuta la strângerea acestei sume. La fel ca şi alţi copii, îmi doresc o viaţă normală, plină de activităţi pe care le pot face mai uşor fără a-mi fi teamă că mă pot sufoca oricând. V-aş fi profund recunoscător pentru şansa oferită: o respiraţie mai uşoară”, este mesajul postat pe Instagram de cele două concurente de la Puterea Dragostei.

Donaţiile pentru băiețel se pot face în contul:

Cod IBAN: RO98 RZBR 0000 0600 2098 4288

Nume: NEGOIŢĂ CRISTINA Cod BIC: RZBRROBU

Unitatea bancară: RAIFFEISEN BANK S.A 

https://fibrosis.news.blog/2020/01/21/ajutati-ma-sa-respir

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate