Băieţelul Elenei Gheorghe a împlinit şapte ani. Micuţul a avut nu unul, ci TREI torturi spectaculoase la ziua lui. Orice copil şi-ar dori aşa ceva FOTO!

Fiul Elenei Gheorghe, torturi spectaculoase de ziua lui. Băieţelul a împlinit şapte ani.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Timpul zboară cu o viteză incredibilă, concluzie la care a ajuns şi frumoasa Elena Gheorghe. Fiul ei, Nicholas, nu mai este "Piticholas", cum îl alinta vedeta până de curând. 

Acum este un băiat în toată regula, a împlinit şapte ani şi se descurcă de minune în clasa 0. Ei bine, de ziua lui, protagonistul nostru a avut parte de o surpriză de senzaţie.

Fiul Elenei Gheorghe, torturi spectaculoase de ziua lui. Băieţelul le-a împărţit cu vărul şi cu sora lui.

Sărbătoritul nu a primit un singur tort ci...trei, toate având tematica "Star Wars", filmul preferat al lui Nico. Şi, ca să vedeţi că băieţelul este generos, aflaţi că a dăruit două dintre torturi.

Sora lui, Amelie, l-a primit pe cel mai mic, iar Lucas, vărul lui, s-a bucurat de un desert la fel de înalt şi spectaculos ca al lui.

Ei bine, pe torturile apetisante "trona" cel mai iubit personaj negativ al tuturor timpurilor, nimeni altul decât celebrul "Darth Vader".

Elena Gheorghe a lansat "Lună Albă", hit-ul iernii. "Îi este dedicată bunicii mele"

Vedeta a lansat hit-ul iernii, "Lună Albă", o melodie machedonească al cărei refren îl reţii imediat şi te trezeşti fredonându-l toată ziua.

Nouă cel puţin, aşa ni s-a întâmplat. Ei bine, nu putem să nu vă spunem ca "Lună Albă" este în trending pe locul 1, dar dincolo de clasamente, piesa are o semnificaţie aparte pentru frumoasa Elena.

"Piesa aceasta este foarte specială pentru mine şi îi este dedicată bunicii mele care din păcate nu mai e printre noi. Dada mea bună m-a crescut, m-a îndemnat să vorbesc armâneşte şi m-a încurajat să scot primul album de muzică armânească în 2008", a declarat artista.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ascultă AICI hit-ul iernii! Piesa "Lună Albă" interpretată de Elena Gheorghe este numărul 1 şi are o semnificaţie aparte pentru solistă. Vezi cui i-a dedicat-o

Uite cum arată acum fetiţa îndrăgitei Elena Gheorghe. E o păpuşă cu chip angelic şi obrăjori bucălaţi.

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Profeția TERIBILĂ a omului care a prevestit criza! Ce urmează în America este fără precedent

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Anunț despre facturile la energie electrică. Ce trebuie să facă românii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies