Baietelul Elenei Gheorghe a implinit un an! Cantareata l-a costumat in print, iar ea a fost albinuta!

Astazi, Elena Gheorghe a avut un motiv de bucurie. Baietelul ei, Nicholas Razvan, a implinit un anisor si cantareata i-a pregatit o megapetrecere.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereLa unul dintre cele mai selecte restaurante din apropierea Bucurestiului, solista Elena Gheorghe si-a serbat, cu mare fast, baietelul, pe Nicholas, care, azi, a implinit un an. La chef au venit foarte multi copii, insa cel mai rasfatat a fost, fireste, juniorul cantaretei.

fara descrierePetrecerea a fost una cu tematica, exact pe placul copiilor, cu personaje din desene animate sau povesti. In prima faza, Nicholas a fost imbracat in print, iar mamica Elena in albinuta. Apoi, ca doar era megastarul serii, baietelul a mai prezentat doua randuri de tinute, una de pirat si alta de Mickey Mouse, costumatie adusa special de la Copenhaga de matusa lui, Ana, sotia stelistului Paul Parvulescu.
fara descriereElena, alaturi de Alexandra si Cornelus Dinu
Juniorul a mai primit si alte cadouri, de la hainute pana la jucarii, mai ales de la Elena si Cornel, care, la final, i-au pregatit si un tort mare, din trei etaje, cu sarlota, ciocolata si fructe, compozitie speciala pentru copii.
fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate