Băiețelul "înfiat" de Gigi Becali are acum 19 ani! Cum arată și cu ce se ocupă: "Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu..."

Marian Ursea, băiețelul pe care Gigi Becali l-a "înfiat" în 2013, a ajuns la vârsta de 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Povestea lui Marian Ursea a făcut înconjurul presei în anul 2012. La acea vreme, Marian Ursea era un băiețel de 13 ani din Breaza (județul Buzău). Era crescut numai de bunică fiindcă tatăl lui se spânzurase, iar mama lui îl părăsise atunci când el era copil mic.

"De acum, eu sunt tatăl tău și n-o să-ți lipsească nimic!", i-a spus atunci Gigi Becali lui Marian.

fara descriere

Gigi Becali îi trimite lunar bani, prin Luțu

Gigi Becali i-a trimis de atunci lunar bani și îi trimite și acum, prin Luțu. Cu toate acestea băiatul muncește, nu vrea să stea doar în ajutorul lui Gigi Becali. 

"De șapte ani de zile el îmi poartă de grijă și e îngerul meu păzitor, deși nu l-am văzut decât o singură dată. Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu o sumă de bani cu ajutorul căreia îmi plătesc facturile, impozitele pe la casă și îmi iau de mâncare. Deși am loc de muncă și un salariu, parcă tot nu mă pot descurca pentru că sunt multe cheltuieli. Vreau să vă spun însă că niciodată nu aș stă fără un loc de muncă, limitându-mă la ajutorul lui domnului Becali", a mărturisit Marian Ursea, citat de Click.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate