Băiețelul Ioanei Condea a început școala! Cum a arătat, în prima sa zi de elev, copilul tinerei omorâte de un proxenet

Băiețelul Ioana Condea, tânăra bătută de proxenet în Germania până a intrat în comă și care a murit după 5 ani de chin, a început azi școala.  

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 


In articol:

fara descriere

Ioana Condea a murit într-un spital din Germania, la finalul lunii ianuarie, la 5 ani după ce fusese bătută cu bestialitate de un proxenet. Au trecut aproape opt luni de când Ioana a încetat din viață. A rămas în urma ei o familie distrusă, mama și tatăl Ioanei au acum grijă de băiețelul ei, rămas orfan. David a împlinit 6 ani și și-a văzut mama doar de câteva ori în viața lui, pentru că în ultimii 5 ani Ioana a zăvut pe un pat de spital în Germania. Acum, David a început o etapă importantă din viața lui.

Este ”bobocel” în clasa pregătitoare și alături de el în prima zi de școală a fost bunica, cea care s-a transformat în mama pentru băiețel. ”Bobocelul lui mama, prima zi de școală, te iubim, dragul nostrum”, este mesajul Grațielei Condea la poză în care David zâmbește timid din bancă.

Citeste si: A fost prima zi de școală și pentru Carmen Iohannis! Ce a spus soția președintelui în fața elevilor

Citeste si: Destinul unei tinere dansatoare, distrus într-o secundă! Călcată de autobuz și lăsată să agonizeze de polițiști! ”Își imaginau că este moartă”. Ajutați-o pe Ariana să danseze din nou

Citeste si: I-a promis o viață fericită în Italia, dar adevărul a fost cu totul altul. Povestea tragică a unei tinere românce în vârstă de 15 ani

fara descriere

Ioana Condea a zăcut 5 ani pe un pat de spital din Germania

Povestea Ioanei Condea, tânăra care de 5 ani zăcea pe un pat de spital din Germania, după ce un proxenet o bătuse crunt, a impresionat multă lume. Grațiela Condea, mama Ioanei, spera într-o minune, spera că-și va vedea fiica din nou acasă însă în ianuarie vestea morții tinerei a venit ca un trăznet.  Ioana Condea s-a stins pe un pat din spitalul din orașul Koln în care era internată încă din anul 2014, atunci când a fost bătută cu bestialitate de proxenentul Robert Tănase.

Bărbatul se pare că și-a ieșit din minți atunci când tânăra a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii, și a bătut-o cu bestialitate până a lăsat-o lată. În urma loviturilor puternice, românca a intrat în comă, apoi a ajuns, practic, o legumă. Așa a fost Ioana Condea aproape 5 ani, până când și-a dat ultima suflare. Adevăratul motiv al morții Ioanei Condea, după 5 ani de chin, este cutremurător. A lăsat în urma unei băiețel de 6 ani, pe care nu-l mai văzuse de când era un bebeluș. Pentru el, susține mama Ioanei, tânăra plecase în Germania, să câștige bani pentru creșterea copilașului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate