Baietelul lui Bahmu spune ca e gata de insuratoare! Maximus s-a inamorat de fetita lui Jorge!

Desi are doar cinci anisori, Maximus, fiul cel mare a lui Silviu Prigoana si al Adrianei Bahmuteanu, are deja o iubita oficiala. Si nu una oarecare, ci pe micuta Karina Maria, fetita lui Jorge.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

##GALLERY33##

fara descriereIdilele intre  odraslele de vedete sunt la ordinea zilei si nu mai mira pe nimeni. Doar copiii se invart in aceleasi cercuri si invata la aceleasi gradinite sau scoli. La fel este si in cazul lui Maximus, baiatul cel mare al magnatului Silviu Prigoana impreuna cu Adriana Bahmuteanu, care, de cateva luni, este indragostit lulea de Karina, frumusica fetita a lui Jorge. Cei doi micuti se duc la aceeasi gradinita din Pipera, Lauder Reut.
.

In plus, se viziteaza destul de des si fac si schimb de jucarii. Maximus i-a facut si cadouri Karinei, iar, ieri seara, pentru ca Alina Craciun si iubitul ei, Ilan Laufner, si-au deschis un ballroom in Pipera, a venit si el, impreuna cu Bahmu, ca sa fie alaturi de iubita sa. “Ce  sa va spun, nu am mai scapat de el, cand a auzit ca e petrecere la Karina, a vrut sa vina si el. A plans pana l-am luat”, ne-a spus Adriana, care, apoi, a mai avut o remarca amuzanta. “Maximus a venit sa vada unde o sa faca nunta, daca tot si-a deschis  “ mama soacra” restaurant de evenimente. E econom de mic, stie sa faca afaceri, chiar si cu insuratoarea”.fara descriereJorge face spectacol la emisiunea "Te cunosc de undeva" de la Antena 1
Bahmuteanca a facut-o praf pe presupusa amanta a lui Prigoana: "E o panaciuca din Constanta! Se pare ca-i plac bananele, veniti s-o iubiti, e loc destul! A agatat-o de pe Facebook!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate