Băieţii acuzaţi că au drogat şi violat o minoră, copii de bani gata: se laudă că părinţii au putere financiară si....

Ancheta continuă în cazul minorei de 15 ani, elevă la un liceu de elită de la malul mării, care susţine că a fost drogată şi violată de 5 băieţi, minori şi ei. Atât poliţiştii cât şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa urmează să afle cum au stat lucrurile, însă cei cinci băieţi riscă să se aleagă cu ani buni de închisoare întrucât, chiar dacă nu este vorba de viol, răspândirea materialelor sexuale cu minori pe Internet se pedepseşte! De asemenea, o anchetă a fost declanşată şi de către Inspectoratul Şcolar Judeţean la nivelul unităţilor de învăţământ.

novalue
Autor: I.M.D.

Chiar dacă s-a vorbit că evenimentul nefericit s-a petrecut după balul bobocilor, minorii ţin să facă lumină, specificând pe reţelele de socializare că totul s-a petrecut duminică dimineaţă, 15 decembrie, după o noapte de distracţie în club, chiar la fată acasă. În plus, cei cinci băieţi, elevi ai mai multor licee, printre care şi Internaţional de Informatică, Colegiul Regina Maria şi George Călinescu, se consideră nevinovaţi, spunând că au mai făcut asta şi în trecut cu ea, având filmuleţe în telefon.

Potrivit discuţiilor lor, nu prea le pasă că vor fi exmatriculaţi, unul adăugând: Chiar vroiam să mă mut din al doilea semestru. În plus, tinerii îşi petrec timpul liber prin baruri şi cafenele sau cluburi, asta când nu merg acasă la vreunul dintre ei să dea o petrecere. Sunt mândri că au părinţi cu bani, lăudându-se pe internet că au câte două telefoane mobile dintre cele de fiţe. Când unul dintre ei a fost întrebat dacă mama lui ştie că fumează, tânărul nu a ezitat să facă o captură mesajului trimis către aceasta, unde îi spune să-i cumpere două pachete de Kent 8 întrucât îi arde pipota, după cum s-a exprimat chiar el, informeaza replicaonline.ro.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Când nu sunt plecaţi prin oraş, stau pe internet şi dau note la sânii fetelor, după care mărturisesc cu care au avut o relaţie şi cu care nu. Se visează mari tâlhari ai României, numindu-se Boss de boss sau King of money. În acest sens chiar şi-au întins bunurile pe jos, precum telefoane mobile şi bani, au pus mâinile la spate şi au brănduit poza cu sigla DIICOT.

Nu ezită să-şi arate dezgustul faţă de colegii lor cu o putere financiară mai mică, numindu-i sărăcii, iar de Crăciun îşi doresc ceasuri Rolex. Iar lista activităţilor lor, relatată pe internet, poate continua.

Afla mai multe aici!

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies