Baietii de la Fly Project, obligati sa coboare de pe scena! Vezi cine si-a permis sa le faca "aroganta" asta!

Fly Project a dat cea mai mare petrecere pe acoperis, cu cele mai sexy fete si noul lor hit Toca Toca, care este deja in heavy rotation la radio-urile din Romania si numarul 1 in topurile din mai multe tari.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAtmosfera clipului este fierbinte, desi s-a filmat 24 de ore in continuu, la temperaturi destul de scazute, ce au facut victime in randul figuratiei.

"Dansatoarele noastre au racit dupa filmari, dar sunt obisnuite si isi revin repede. Nu avem timp sa ne imbolnavim niciunul dintre noi, avem de lansat videoclipul, intram in promovare si urmeaza o perioada incarcata", spune Tudor.

Personajele principale ale clipului sunt doi ursuleti, care se intalnesc, se indragostesc si trec printr-o serie de experiente pana ajung la petrecerea de pe rooftop, unde se simt atat de bine incat vor sa ii dea jos de pe scena pe Fly Project pentru a canta in locul lor.

Ideea acestor doua personaje a fost a lui Alex Ceausu, regizorul cu care lucreaza baietii si care le este foarte bun prieten. Videoclipul va fi lansat astazi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate