Băieții de la Puterea Dragostei, gestul care i-a șocat pe telespectatori ”Ce urmează, să-i vedem...”

Puterea Dragostei sezonul 3 abia a început însă, concurenții au provocat deja primele scandaluri, iar fanii le urmăresc fiecare gest, fiecare detaliu.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre


In articol:

Zilele trecute, băieții din casa Puterea dragostei au fost subiect de amuzament pentru fanii emisiunii. Aceștia au apărut în emisiune în papuci! Nu este prima dată când un concurent sau o concurentă poartă papuci în timpul filmărilor, dar așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum: nu unul, ci patru băieți erau în papuci. George, Akebono, Paul și David și-au etalat mândri papucii de firmă (chiar dacă aceasta era acoperită cu bandă adezivă), asortați cu șosete albe.

Citeste si:  Găbiță de la Craiova vrea să fie noul Jador de la Puterea Dragostei! Dezvăluiri despre noul concurent

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Părerile fanilor au fost împărțite, dacă unii s-au amuzat pe seama băieților, alții au fost indignați și li s-a părut un gest deplasat ca aceștia să vină în emisiune în papuci. ”Ce urmează, să-i vedem în halate de baie?”, a fost una din întrebările puse pe grupurile de fani Puterea Dragostei.

Citeste si: ȘOC DUPĂ ȘOC după Puterea dragostei! Bianca nu îl poate duce pe Livian acasă, la Tecuci! ”Tata este împotrivă, mi-a zis să vin singură, fără el!”! DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Bianca, replică dură la adresa foștilor colegi după Puterea dragostei?! ”Fraieri și anonimi!” Câștigătoarea trofeului le-a înțepat pe Simina și Roxana destul de acid

Citeste si: Pe cine susține Nelson Mondialu în sezonul trei "Puterea Dragostei"? I-a dat un sfat important: "O tactică se face..."

Greșelile concurenților Puterea Dragostei, vânate de fanii emisiunii! Cristian Comănici a dat replica

Concurenții de la Puterea Dragostei nu sunt încă obișnuiți cu celebritate pe care le-a adus-o participarea la cel mai iubit show matrimonial. Așa că încă nu știu că fanii le vânează orice greșeală, care apoi este taxată dur. Ziele trecute, Cristian Comănici a fost criticat de fani, după ce a apărut într-un live făcut de alt concurent, Paul. Fanii nu au putut trece cu vederea peste un gest făcut de fratele Biancăi Comănici în live-ul respectiv.

Cristian a putut fi observat cum a încercat să ascundă berea pe care o consuma, iar fanii l-au criticat. Cristian Comănici a lămurit apoi situația pe pagina lui de Instagram, unde a răspuns tuturor criticilor. Într-o postare, concurentul Puterea Dragostei a declarat că nu încurajează consumul de alcool, în contextul în care este conștient că este urmărit de foarte mulți copii. Vezi AICI ce a răspuns Cristian Comănici de la Puterea Dragostei

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Livian și Philip de la Puterea Dragostei s-ar fi luat la pumni în plină stradă! Un vlogger celebru susține că băieții s-au încăierat zilele trecute

Nikolas Sax detonează prietenia dintre Salam și Guță! Granzii manelelor, în scandal din cauza ”zidarului”: ”Să dai bani când vorbești de mine”

Livian se întoarce la Puterea Dragostei sezonul 3 fără Bianca? Răspunsul lui neașteptat

Adevăratul motiv pentru care Bianca nu i-a dat lui Bernadett trofeul Puterea Dragostei! Nimeni nu se aștepta la asta

Primele imagini cu Andreea Mantea din noua emisiune: „O să apară și cealaltă jumătate”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies