Băieții Ilenei Ciuculete îi dau lovitura de grație fiicei lui Cornel Galeș! Au lăsat-o fără apartamentul de lângă București! Moștenirea, scoasă la licitație! Documente EXCLUSIVE

Băieții Ilenei Ciuculete i-au dat lovitura de grație fiicei lui Cornel Galeș și au scos la licitație apartamentul pe care tânăra îl moștenise de la tatăl ei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Averea lui Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, a ajuns oficial la băieții interpretei, în ceea ce ar putea fi ultimul act al războiului pentru averea din familia regretatei artiste.

WOWbiz.ro a intrat în posesia publicației de vânzare a apartamentului din complexul Cosmopolis, pe care Galeș și-l cumpărase după moartea soției sale și care a fost scos la vânzare de Mugurel și Cristi Sfetcu.

Apartamentul de lux al lui galeș, scos la vânzare pentru o sumă modică

Conform documentului prezentat în exclusivitate de WOWbiz.ro, apartamentul lui Galeș a fost scos pentru a doua oară la licitație pe data de 9 septembrie 2021, după ce la prima ședință, care a avut loc în primăvară, nu s-a prezentat nimeni. Conform normelor legale, la a doua licitație, prețul imobilului a fost diminuat cu 25% și a ajuns să coste aproape 308.000 lei (aproximativ 61.500 de euro), în condițiile în care Galeș dezvăluise că a investit în această proprietate circa 150.000 de euro (din care 90.000 de euro doar achiziția, restul mobilierul și amenajările interioare de lux).

licitatie apartament Cornel Galeș

Apartamentul lui Gaaleș a fost scos la licitație

Apartamentul care i-a aparținut lui Cornel Galeș are 3 camere și dependințe, este confort 1 semidecomandat și are o suprafață de 61,43 mp.

Acesta este situat la etajul 1 al unei vile cu 2 nivele plus parter dar soțul Ilenei Ciuculete nu a avut prea mult timp să se bucure de el, pentru că a plecat în Spania, acolo unde și-a și găsit sfârșitul într-un accdent de mașină.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Citeste si: Personajul-surpriză care aruncă în aer lupta pentru moștenirea Ilenei Ciuculete! Un elvețian susține că Galeș i-a vândut totul înainte să moară! EXCLUSIV

apartamanent cornel gales

Acesta era apartamentul lui Cornel Galeș

Prețul imobilului poate scădea până la 27.000 de euro

În momentul morții, Galeș se afla în plină luptă cu băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi, care își cereau partea lor din averea mamei lor.

Aceștia au susținut că Galeș și-a cumpărat apartamentul din banii obținuți de pe urma vânzării vilei mamei lor din București, tocmai pentru a evita să împartă moștenirea cu ei. Instanța a decis că Galeș trebuie să le dea băieților circa 70.000 de euro din avere, iar respectiva datorie s-a transferat, după moartea impresarului, către fiica lui din prima căsătorie, Claudia. Se pare însă că vânzarea apartamentului nu va putea acoperi întreaga datorie, iar acest lucru ar putea da ocazia unor noi discuții între cele două părți.

fiica lui Cornel Galeș

Claudia, fiica lui Conrel Galeș

Citeste si: Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete ia o nouă turnură! Băieții cântăreței o execută silit pe fiica lui Cornel Galeș! EXCLUSIV

Legea prevede ca în cazul în care imobilul nu a fost adjudecat după trei ”strigări” succesive, dar există totuși cel puțin doi cumpărători interesați, se va lua în considerare oferta cea mai mare. Aceasta trebuie să fie însă de minim 30% din valoarea imobilului respectiv, consemnată în raportul de evaluare. În cazul de față, apartamentul lui Cornel Galeș ar putea fi vândut cu un preț minim de aproximativ 27.000 de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dramă cumplita pentru fiica adoptiva a lui Cornel Galeș! "Plâng de fiecare dată când mă gândesc"

Nici un parastas fără scandal pentru Cornel Galeș! Scene incredibile, la cimitir: ”Iau toate florile voastre și le arunc de pe mormânt”

Un an de la moartea lui Cornel Galeș! Imagini exclusive de la parastasul văduvului Ilenei Ciuculete! Singura fiică a lipsit de la cimitir

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Anunț bombă despre certificatul verde. Cum va fi introdus? Surpriză mare pentru români

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă: Pfizer și Moderna au făcut anunțul anului. „E singura strategie disponibilă…”

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies