"Băieții Ilenei Ciuculete se bucură de moartea lui Cornel Galeș" - Costin Mărculescu rupe tăcerea: "E păcat"

Cornel Galeș se lupta în instanță cu fiii Ilenei Ciuculete pentru averea pe care cântăreața de muzică populară o lăsase moștenire

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Costin Mărculescu a primit cu tristețe vestea morții lui Cornel Galeș. Actorul a transmis condoleanțe celui mai bun prieten al văduvului Ilenei Ciuculete, după care a dezvăluit ce informații după decesul subit al lui Galeș în accidentul rutier din Spania.

fara descriere

Costin Mărculescu i-a spus impresarului Silviu Lăpădat, cel mai bun prieten al lui Cornel Galeș, că de moartea lui se bucură cei doi fii al Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu.

"Băieții Ilenei Ciuculete se bucură de moartea lui Cornel Galeș" - Costin Mărculescu rupe tăcerea: "E păcat"

Cornel Galeș era în război pentru averea Ilenei Ciuculete cu cei doi băieți ai regretatei artiste de muzică populară.

fara descriere

"Dumnezeu să te odihnească în pace! Mulțumesc pentru o prietenie sinceră", a scris impresarul Silviu Lăpădat pe contul său de Facebook în dreptul unei fotografii cu Cornel Galeș. Imediat a comentat Costin Mărculescu: "Dumnezeu să-l odihnească în pace. Știi ce e păcat?! Că se bucură de moartea lui băieții Ilenei și ai lui Valeriu Sfetcu".

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în România.

Citeste si: Ce scrie presa spaniolă despre accidentul în care a murit Cornel Galeș. O româncă a făcut totul public

Citeste si: Doina Belu, despre moartea misterioasă a lui Cornel Galeș: „Tot ce se spune sunt speculații”

Citeste si: Nașa lui Cornel Galeș, dezvăluiri uluitoare despre momentul în care Viviana a văzut trupul neînsuflețit: „Era drezbăcat”

”A fost foarte complicat să îl aducă, până la urmă Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, dar lucrurile lui rămân acolo, până la terminarea anchetei. Și, probabil, pentru totdeauna, pentru că doar o rudă de gradul I poate să le ia. Și așa Viviana s-a chinuit enorm de mult să rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru că autoritățile spaniole sunt foarte stricte. Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Galeș va fi adus în țară pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești, chiar lângă Zânica lui. Sunt ușurată, acum, că el se va întoarce aici, unde îi este locul, lângă Ileana lui”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a artistei Ileana Ciuculete.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate