Băieții lui Alex Velea, acuzați că au furat piesa ”Viteza Ferrari” care rupe Youtube-ul! Cine ar fi compus de fapt melodia trupei Golden Gang?

Alexandru Petcu, un tânăr producător de muzică, susține că băieții de la Golden Gang, trupa formată de Alex Velea, i-au furat pur și simplu o piesă.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Alexandru Petcu, cunoscut în mediul online sub numele de Alexander, susține că i-a trimis un demo lui Alex Jo Klass, unul dintre membrii Golden Gang, trupă ”păstorită” de Alex Velea în ideea în care o vor lansa împreună. Melodia propusă de Alexander se numește ”Rarri”, iar după ce i-a trimis-o ”băiatului de aur”, n-a mai primit nici un răspuns de la acesta o perioadă.

Săptămâna trecută, Alexander a avut un șoc când a deschis ”trendingul” de pe Youtube și a ascultat noua ”creație” a băieților lui Velea: ”Viteza Ferrari”.

”Mi-a apărut piesa ”Viteza Ferrari” semnată Golden Gang. Am dat play și în momentul în care a început refrenul efectiv am înnebunit. De ce? Pentru că versurile de pe refrenul lor se aseamănă foarte mult cu versurile de pe refrenul meu. Ce cred eu, că efectiv au luat rimele care erau foarte bune, le-au ”mash-uit” ei așa, cum au considerat și ce-au zis: ”hai măi, frate, că și așa, cine îl știe pe ăsta, n-are ce să ne facă nimeni nimic, hai să facem, că nouă și așa ne place să plagiem”...”, spune Alexander.

Alexander spune că a încercat să ia legătura cu Jo Klass pentru lămuriri, însă acesta i-a blocat numărul de telefon, pentru a nu putea fi apelat.

Ulterior, a reușit să discute cu acesta prin intermediul unei platforme de socializare, însă băiatul lui Velea l-a asigurat că nici măcar n-a ascultat demo-ul de la Alexander. ”Am ajuns la concluzia că mă minte frumos, impecabil”, a mai spus artistul.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Prima apariție a lui Lino Golden pe scenă după ce s-a spus că a fost împușcat la un concert! Cum a reacționat cântărețul la atitudinea publicului de la Sărbătorile Iașiului!

Citeste si: Apariție incredibilă la Sărbătorile Iașului! Alex Velea a șocat cu ținuta extravagantă de pe scenă!  Cântărețul a purtat un trening de 1000 de euro și șosetele de 100 de euro! Cât a costat tot outfit-ul... te ia cu amețeală

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Alex Bodi şi Mario Fresh! Iubitul Biancăi Drăguşanu i-a  împrumutat cântăreţului limuzina de 400.000 de euro pentru un videoclip!

”Golden Gang” nu e la primul scandal

Trupa condusă de Alex Velea nu este la primul scandal de acest gen. De-a lungul timpului, Golden Gang s-au mai confruntat cu acuzații de plagiat și s-a spus despre ei că au copiat bucăți întregi din melodii ”de afară”. În ianuarie, Zbir, un tânăr care a lucrat pentru ”Golden Boy Society”, label-ul sub care Alex Velea promovează tineri artiști precum Lino Golden sau Mario Fresh, a dezvăluit că a lucrat la 18 clipuri iar atunci când a cerut să fie plătit, a fost jignit și chiar amenințat. ”A fost într-o perioadă de probă. Urma să semneze, dar nu a venit niciodată cu scenariu sau concept la un clip”, a răspuns Alex Velea.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies