Balanca va lua foc! Misty, declaratie de dragoste pentru Keo!

Keo si Misty formeaza un cuplu de cand s-a incheiat scandalul cu Andreea Balan. Cei doi par fericiti si linistiti acum. Si Andreea si-a gasit linistea in bratele americanului Michael, insa nu poate sa ierte ce i-a facut Keo.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereAndreea Balan si Keo s-au despartit dupa ce blondina a aflat ca el mai are o relatie paralela cu solista Misty. Cantaretul a incercat sa o faca pe Balanca sa-l ierte, dar nu i-a iesit, asa ca s-a intors in bratele lui Misty.

Si de cand formeaza oficial un cuplu, cei doi sunt fericiti si linistiti. Misty i-a facut o declaratie de dragoste lui Keo, randuri pe care le-a scris recent pe Facebook.

“Il iubesc. E tot ce am pierdut, tot ce am avut, tot ce am nevoie in prezent, in viitor oricand. E motivul fericirii atunci cand se instaleaza in viata mea . E motivul lacrimilor atunci cand zic "nu stiu de ce plang, plang fara motiv "el e motivul... Il iubesc pentru ca e sursa de lumina. Il iubesc pentru ca mie nu mi-e dor de el cand nu vorbim, mie imi e dor de el cand vorbim. Imi e dor de el oricand. Il iubesc pentru ca indiferent de dezamagiri, nimeni nu l-a putut inlocui. Il iubesc pentru ca un simplu mesaj imi reaminteste cat de indragostita sunt de el. Il iubesc fiindca mi-a daruit cei mai frumosi ani de speranta. Il iubesc pentru ca desi a fost cu ea, nu a incetat sa se gandeasca la mine. Il iubesc pentru ce e el ... Te iubesc”, a scris Misty pe Facebook.fara descriereMisty si Keo sunt fericiti impreuna

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate