Baldovin a ajuns pe patul de spital. "Cred ca m-a blestemat Zavoranca! Ori am bronsita, ori am inceput de cancer". Vezi ce vrea acum cantaretul de la fosta sotie a lui Pepe!

Vesnic indragostit de Oana Zavoranu, Marius Baldovin a cautat-o pe fosta sotie a lui Pepe la spitalul Elias, dar a plecat dezamagit. N-a gasit-o pe femeia visurilor lui si n-a apucat sa-i dea dulciurile si fructele pe care i le cumparase. La cateva zile dupa internarea divei, cantaretul a lesinat pe scena, la un concert, si e sigur ca Oana l-a blestemat.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere"Doamne, n-aveti idee cat am patimit din cauza Oanei. La un concert, in tara, la Buzau, mi-a pus unul pistolul la cap si m-a amenintat cu moartea, ca m-am legat de Zavoranca. Cred ca era un fan nebun, nu stiu...Noroc ca m-au salvat colegii mei. Alta patanie a fost in platoul unei emisiuni, cand mi-a dat cu paharul in cap si acum, colac peste pupaza, cred ca m-a blestemat. Am lesinat pe scena si m-au transportat de urgenta la spital in Targu Jiu. Nu mi s-a pus un diagnostic sigur, dar am auzit soapte pe aici cum ca as avea bronsita, sau, mai rau, inceput de cancer".

Chiar si dupa toate necazurile prin care a trecut de cand s-a indragostit de frumoasa bruneta, Baldovin spune ca si-ar dori in continuare sa aiba o relatie cu ea, dar nu indrazneste sa-i faca o serenada in fata casei, de frica sa nu fie agresat.

"Eu imi doresc sa fiu cu ea si acum, pe patul de spital! Am sunat-o, i-am dat mesaje, am fost la ea la spital, dar in fata casei ei nu m-am dus, eu stiu, sa-i fac o serenada, de frica sa nu-mi iau o galeata in cap", sustine dezamagit Marius Baldovin pentru Wowbiz.ro.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate