Băncile au ruinat-o pe Cristina Țopescu! Vedeta a murit săracă, după ce casa i-a fost scoasă la licitație

Cristina Țopescu era departe de a avea o situație financiară bună în ultimii ei ani de viață.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

După o viață întreagă dedicată televiziunii, Cristina Țopescu a murit săracă. Sau măcar nu atât de bogată pe cât credea lumea. Vedeta nu s-a plâns niciodată de problemele ei, nici măcar atunci când a fost în pragul colapsului financiar.

S-a întâmplat în urmă cu 7 ani, atunci când fiica regretatului comenantor sportiv Cristian Țopescu a pierdut o proprietate în Balotești, Ilfov, acolo unde deținea o vilă cu etaj și un teren de 1.000 mp. Totul s-a tras din cauza a trei împrumuturi: unul de 30.000 euro, altul de 286.580 franci elvețieni și ultimul de 47.720 franci elvețieni. Acestea au fost contractate de la două bănci în perioada 2004-2008 de către Cristina Țopescu și neachitate până în 2012, atunci când executorul judecătoresc a primit ordinul de executare. Un an mai târziu, vila din Balotești a fost scoasă la licitație.

Tot cam în aceeași perioadă, Cristina Țopescu a mai fost executată silit de o prietenă care o împrumutase cu 26.000 euro. Vedeta nu a returnat nici acest împrumut, iar femeia a dat-o în judecată și a câștigat.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Fiica unui sportiv cunoscut, atac după moartea regretatei Cristina Țopescu! Îi aduce acuzații grave Monicăi Pop

Citeste si: BOMBĂ! Primele ipoteze ale anchetatorilor! De ce a murit Cristina Țopescu! Ce s-a spus clar la analizele făcute de legiști! E vorba despre un infarct?

Citeste si: Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri! Cenușa prezentatoarei TV va ajunge la mama ei

Casa în care a murit Cristina Țopescu era închiriată

În ultimii ani de viață, Cristina Țopescu a locuit înconjurată doar de animalele pe care le lua de pe străzi, într-o locuință închiriată între Tunari și Otopeni. Ea a ales această locație pentru că era relativ apropiată de pădure și putea să aibă liniștită grijă de căței. Ea și-a dat demisia de la Antena 3 în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a înscris în PSD, partid pe care a ajuns să-l deteste, dacă ne luăm după ultimele postări de pe contul ei de socializare. În ultima perioadă, ea a lucrat pentru Canal 33, un post mic, de nișă, cu specific economic.  

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Când a fost de fapt ultima apariție publică a Cristinei Țopescu! ”Plângea” FOTO

Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies