Bancul care îl făcea pe Nicolae Ceaușescu să izbucnească în hohote de râs! Cum se amuza fostul dictator

Mitică Dragomir a povestit că a făcut un banc despre Nicolae Ceaușescu chiar de față cu acesta.

Nicolae Ceaușescu
Nicolae Ceaușescu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Nicolae Ceaușescu a fost cunoscut de toată lumea ca fiind un om extrem de rece și de dur și puțini sunt cei care l-au cunoscut cu adevărat și care știu cum era el, de fapt. Se pare că fostul dictator avea și simțul umorului, iar Mitică Dragomir a putut să observe această caracteristică îndeaproape. 

Fostul președinte al Ligii profesioniste de fotbal a povestit recent că a participat la o petrecere unde era și fostul dictator al României. Mitică Dragomir era renumit pe vremea aceea pentru sarcasmul său și pentru bancurile pe care le avea în arsenal. Cei prezenți la eveniment și care îl cunoșteau i-au cerut să spună o glumă pentru ca atmosfera să se mai destindă puțin. A fost momentul în care acesta a încremenit de frică pentru că știa ce se putea întâmpla dacă Nicolae Ceaușescu nu „gustă” gluma. 

Nicolae Ceaușescu
Nicolae Ceaușescu

Mitică Dragomir a spus un banc despre Nicolae Ceaușescu cu el de față. Cum a reacționat dictatorul?! 

Fostul președinte al LPF știa care pot fi urmările glumei sale, dar știa că Nicolae Ceaușescu s-ar fi putut înfuria și dacă nu spune gluma, așa că a riscat și a spus bancul următor: 

Citeste si: A fost descoperită filmoteca dictatorului! Nicolae Ceaușescu se uita la filme pentru adulți

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

  Pe o nava s-au intalnit Kennedy, Hrusciov si Ceausescu. Si, mancand ei, au zis «Sa vedem care-i cea mai curajoasa natie din lume!»

Keneddy a spus: «John, arunca-te in Ocean, ia cutitasul meu si sa-mi scoti un rechin pe punte!». John s-a aruncat in ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fara o mana.

Hrusciov spune: «Aliosa, ia arunca-te tu in Ocean, ia lama asta si sa-mi scoti trei rechini!» Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fara doua picioare si fara o mana.

Toată lumea: «O, ce curaj, ce curaj!».

Vine Ceausescu dupa ce mai trage o tuica. «Băi Mitica, ia arunca-te in Ocean, ia lingura asta, vezi daca scoti vreun pestisor sa nu ne facem de ras cu americanii si rusii!». La care ala zice: «Intra, ba, dumneata!, nu vezi ca-i apa rece?!». Toata asistenta: «O, ce curaj, ce curaj!»”.

Mitică Dragomir nici nu-și imagina ce va stârni bancul său: hohote de râns. În special cel care s-a amuzat cel mai tare a fost însuși dictatorul. 

Citeste si: Detalii neștiute din intimitatea Elenei Ceaușescu! Motivul pentru care a fost poreclită „Păsărica”

Cu toții s-au prăpădit de râs, în special Nicolae Ceaușescu. Radeau de se tavaleau pe jos. Toata lumea zicea ca-ti face, ca-ti drege. Tot ce-au vanat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbagajul cu prepelite”, a povestit Dragomir.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri neștiute până acum! Elena Ceaușescu le teroriza pe femeile de serviciu care aveau grijă de locuința ei: „Elena era afurisită”

Cum a inventat Nicolae Ceaușescu CNP-ul. Ce reprezintă ultima cifră

Cum s-a ascuns Regina Elisabeta de Nicolae Ceaușescu, într-un tufiș din grădina Palatului Buckingham: "A fost prima și singura dată în viața ei când a trebuit să facă...

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Se dau 22.500 de lei! Va fi lege în România. Cine va primi banii

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Află cât mai ai de trăit. Totul durează 10 secunde

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies