Bancul incredibil care a apărut pe contul lui Florin Busuioc, actorul care a suferit un infarct! ”Ce ar face Busu dacă ar pleca...?” Continuarea e ireală

Îndrăgitul actor Florin Busuioc este internat în spital după ce a suferit în urmă cu câteva zile un infarct chiar pe scena unui teatru din Craiova.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Florin Busuioc, actor şi prezentator al rubricii Meteo la PRO TV, a suferit recent un infarct chiar la finalul unei piese jucate la un teatru din Craiova. Salvat iniţial de medicii craioveni, Busu a fost transportat apoi în Capitală, unde sub îngrijirea atentă a doctorilor a ieşit ieri de la Terapie Intensivă. ”Florin Busuioc e conştient şi vorbeşte!”, au informat doctorii, semn că actorul este pe drumul cel bun, deşi pentru el va urma o convalescenţă complicată.

Pe internet, vestea că Busu e bine a provocat reacţii dintre cele mai diverse, pe unul dintre conturile neoficiale de Facebook ale actorului apărând şi un banc tematic, care sună cam aşa: ”Ce ar face Busu dacă ar pleca de la PRO TV? Ar pierde vremea!”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate