Banda de hoti prinsa cu focuri de arma

Cinci indivizi, membri ai unei grupari specializate in furturi din societati comerciale, au fost prinsi in flagrant astazi, in urma unei actiuni a Politiei Capitalei. Pentru prinderea si retinerea acestora, oamenii legii au tras 13 focuri de arma, atat pe vertical cat si in masina cu care indivizii au incercat sa fuga dupa ce au dat spargerea.

Distribuie pe:

fara descrierePolitistii i-au filat pe hotiConform Politiei Capitalei, gruparea era monitorizata din luna octombrie. Astfel, s-a aflat faptul ca, in noaptea de joi spre vineri, cei cinci urmau sa dea o spargere pe o platforma industriala din sectorul 2 al Capitalei.

Indivizii au fost urmariti cand, in jurul orei 23.00, au plecat cu o masina catre un depozit de materiale feroase. Au fost lasati sa fure mai multe role de cablu cu insertie de cupru ce cantareau peste 200 kg, pe care le-au incarcat in autoturism. In momentul in care au incercat sa fuga, politistii au intervenit si i-au somat sa opreasca. Pentru ca nu au vrut, oamenii legi i-au oprit cu focuri de arma. Toti cinci au fost retinuti si prezentati procurorilor cu propunere de arestare preventiva.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate