Bănel Nicoliță a vrut să devină Versace de România! Fostul mijlocaș al Stelei a investit în industria cosmetică și a lansat un parfum cu numele lui! EXCLUSIV

Bănel Nicoliță a încercat să se îmbogățească mizând pe capitalul de simpatie pe care-l avea pe vremea când era jucător. Planul lui nu a reușit.

Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță și-a încercat norocul și în industria cosmeticelor

Autor: Radu Constantin

In articol:

Bănel Nicoliță, unul dintre jucătorii cei mai importanți pe care Steaua i-a avut în ultimii 20 de ani, a ajuns într-o situație extrem de dificilă, după ce a ales să investească tot ce avea în clubul de fotbal din orașul natal, Făurei.

Sportivul a ajuns să se împrumute și apoi a plecat din țară pentru a face rost de bani.

Povestea parfumului ”Opulent by Bănel Nicoliță”

WOWbiz.ro a aflat că în urmă cu câțiva ani, Bănel a avut o tentativă de a se îmbogăți mizând exclusiv pe capitalul de simpatie pe care acesta îl avea ca sportiv. Nicoliță a fost un fotbalist extrem de iubit, mai ales că ”își dădea viața pe teren”, lucru apreciat de fanii echipei la care activa. De asemenea, povestea copilului sărac din Făurei care a ajuns să facă sute de mii de euro pe an în Franța, l-a făcut și mai iubit.

Citeste si: Vești bune despre Bănel Nicoliță! Fostul jucător al Stelei se poate umple de bani! Dezvăluiri exclusive

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Pariul pe care Bănel l-a pus în urmă cu ceva vreme cu el însuși a fost lansarea un parfum care să-i poarte numele și cu care sportivul trebuia să dea lovitura pe piață. ”Opulent by Bănel Nicoliță” a fost primul produs din ceea ce urma să devină un adevărat brand în industria cosmetică. Nicoliță a lucrat cu o parfumerie din București și a acceptat să-și împrumute numele și imaginea în speranța că va împărți profitul cu respectiva companie.

Citeste si: Informații noi despre drama lui Bănel Nicoliță! Împrumuta bani la fiecare 3 zile! Cine erau ”sponsorii” sportivului? EXCLUSIV

Nu au fost mulți clienți care să dea 100 de lei pe parfumul lui Bănel

Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță a plecat din țară pentru a-și plăti datoriile

Parfumul care-i purta numele lui Bănel Nicoliță a fost pus în vânzare cu un preț de aproximativ 100 de lei, însă nu s-a bucurat nici pe departe de succesul la care toată lumea se aștepta.

Se pare că, până la urmă, pentru Bănel nu a fost produsul norocos sau poate că admiratorii lui pur și simplu nu-l vedeau asociat cu un parfum sau un alt produs cosmetic. După această încercare mai degrabă nereușită, producția de parfumuri cu numele lui Bănel s-a oprit, cel puțin pentru moment.

Bănel Nicoliță a avut probleme financiare serioase, în urma unor investiții care s-au dovedit nerentabile. WOWbiz.ro a scris că în urmă cu doi ani, fotbalistul s-a împrumutat cu 80.000 de euro de la un bărbat din Făurei, în mai multe tranșe consecutive. Contractul a fost parafat la notar, iar la doar câteva luni, creditorul s-a adresat justiției pentru a-și recupera banii de la Bănel. Cum acesta nu i-a avut, sportivul a fost executat silit.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies