Bani de la primării pentru familii! Cum poți încasa între 1000 și 2500 de lei

Mai multe primării oferă stimulente părinților pentru fiecare copil pe care îl aduc pe lume.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

În București stimulentul este de 2500 de lei pentru fiecare copil care are măcar un părinte cu domiciliu în Capitală.

În Rovinari (județul Gorj) femeile primesc 1.500 de lei stimulent pentru primul copil și 1.000 de lei pentru cel de al doilea.

"Beneficiarii sunt nou-născuții care au cel puțin un părinte cu domiciliul stabil de minim cinci ani pe raza orașului Rovinari. Scopul hotărârii Consiliului Local este acela de a încuraja creșterea natalității și de a sprijini familiile în acoperirea cheltuielilor pe care le au odată cu venirea pe lume a unui nou-născut.

Natalitatea era foarte scăzută și am considerat că odată cu investiția la spital, în Secția de Ginecologie, cu venirea fabricii, cu blocurile ANL, să-i dăm omului un loc de muncă, o casă și un stimulent. Chiar dacă nu e mult, orice e bine primit. Încercăm să-i ținem lângă casă, să-i ajutăm. Acordăm pentru primul copil 1.500 de lei și pentru al doilea 1.000 de lei", a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari, citat de romaniatv.net.

Totodată, în Brașov, stimulentul pentru fiecare copil este de 1.500 de lei. În mai multe comune (Săteasca, Suletea, Stejari) familiile primesc câte 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate