Barack și Michelle Obama au bătut palma cu un gigant tech pentru show-urile lor. Este înțelegerea o rampă pentru candidatura lui Michelle în 2024?

Fostul Președinte al Statelor Unite și fosta Primă Doamnă au semnat, prin compania lor de producție Higher Ground, un contract pe mai mulți ani cu Audible, serviciul de cărți audio și podcast-uri al celor de la Amazon.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Audible are dreptul să difuzeze în premieră producțiile Higher Ground și include mai multe proiecte audio, care vor fi difuzate în toată lumea.

Detaliile financiare și durata exactă a înțelegerii nu au fost dezvăluite.

Barack Obama, fost Președinte al SUA: „De abia aștept să lucrăm împreună, pentru a spune povești care nu doar că delectează, dar inspiră, de asemenea.”

Barack și Michelle Obama au bătut palma cu un gigant tech pentru show-urile lor. Este înțelegerea o rampă pentru candidatura lui Michelle în 2024

Barack și Michelle Obama, alături de cele două fiice ale lor, Sasha și Malia

[Sursa foto: Twitter]

Noua înțelegere cu Audible vine la relativ scurt timp după ce soții Obama au încheiat oficial parteneriatul cu Spotify în aprilie. Contractul cu gigantul de streaming din Suedia era în vigoare din 2019.

Noul contract este doar o parte din efortul lui Barack și Michelle Obama de a se implica în industria divertismentului din 2017 încoace. Compania lor, Higher Ground, are, de asemenea, o înțelegere cu Netflix pentru exclusivitate în ceea ce privește filmele și show-urile TV. De exemplu, „American Factory”, un documentar despre deschiderea unei fabrici chinezești în districtul industrial din Ohio, a câștigat Oscarul pentru cel mai bun documentar în 2019 și face parte din oferta Netflix.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„La Higher Ground, am căutat mereu să ajutăm vocile care merită să fie auzite și Audible investește pentru a realiza acea viziune alături de noi. De

abia aștept să lucrăm împreună, pentru a spune povești care nu doar că delectează, dar inspiră, de asemenea”, a transmis Barack Obama odată cu semnarea noului parteneriat.

„Împreună, vom continua să ne străduim să spunem povești relevante, provocatoare și pline de suflet, în timp ce facem tot ce ne stă în putere ca să ajungem la oamenii care au nevoie de ele”

, a adăugat Michelle Obama.

Citeste si: China se „joacă” pe cerul Taiwanului. A început numărătoarea inversă până la invazie?| EXCLUSVI

Michelle Obama, candidatul Democraților la președinție în caz de urgență

Barack și Michelle Obama au bătut palma cu un gigant tech pentru show-urile lor. Este înțelegerea o rampă pentru candidatura lui Michelle în 2024

Michelle Obama, fostă Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii în perioada 2008-2016

[Sursa foto: Twitter]

Michelle Obama este una dintre cele mai admirate femei din politica americană și, dacă este să ne uităm la un sondaj YouGov din 2021, aceasta a fost considerată anul trecut de respondenți cea mai populară, cu mult în fața Kamalei Harris (locul 11), actualul Vicepreședinte al SUA și o posibilă candidată la Președinția SUA în 2024, și Hillary Clinton (locul 12), candidata Democraților din 2020, care a pierdut în fața republicanului Donald Trump.

Posibila candidatură a lui Michelle Obama în 2024 a fost categorisită ca fiind „un zvon fără fond”, folosită ca strategie de Republicani pentru a strânge donații pentru alegeri. Ani de zile, fosta Primă Doamnă a SUA a negat că ar fi interesată să candideze. Înainte de alegerile din 2020, Michelle Obama a declarat într-un interviu că „în primul rând, trebuie să-ți dorești acest job”, făcând aluzie la faptul că nu și dorește această funcție, de fapt. Totuși, democrații ar putea să recurgă la strategia Obama, dacă Biden continuă să scadă în sondaje și Michelle Obama va fi văzută, în continuare, drept o voce mai importantă decât cea a Kamalei Harris.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

China se „joacă” pe cerul Taiwanului. A început numărătoarea inversă până la invazie? | EXCLUSV

Înotătorii transsexuali, interziși în competițiile feminine de vârf. Va exista o a treia categorie de gen la JO 2024? | EXCLUSIV

Liderii Occidentului fac tot posibilul să scoată grâul din Ucraina. Ar putea o eventuală criză alimentară să ducă migrații și mai mari? | EXCLUSIV

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies