WOW

Un barbat din Buzau si-a filmat iubita gravida in salon, in timp ce zacea cu copilul mort in ea. Medicii nu au vrut sa o bage in operatie pentru a salva bebelusul: "Copilul nu mai are batai. E mort de 7 ore si ceva"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Un barbat din Buzau si-a filmat iubita gravida in salon, in timp ce zacea cu copilul mort in ea. Medicii nu au vrut sa o bage in operatie pentru a salva bebelusul: "Copilul nu mai are batai. E mort de 7 ore si ceva"icon photo
Acuzatii grave de malpraxis la adresa unui ginecolog de la Maternitatea Buzau. Cristian Ionita si claudia Serban, un cuplu din Buzau, trec printr-o mare incercare.


Cei doi se pregateau sa devina parinti, insa in urma complicatiilor survenite si refuzul medicului care se ocup de sarcina femeii, sa o opereze de urgenta, au condus la moartea copilului.


Barbatul si-a filmat partenera in timp ce se afla pe patul de spital de la maternitate, asteptand, in ciuda faptului ca bebelusul lor era deja mort de 7 ore. Femeia era gravida in luna a opta si i-a spus ca fatul are cordonul ombilical in jurul gatului, insa nu este nimic grav.


Barbatul care ar fi trebuit sa devina tata este revoltat, mai ales ca medicul a refuzat pana in ultimul moment sa intervina.

"A internat-o pe la 9 dimineaţa, iar următoarea monitorizare a fost la 15 după-amiaza, când deja era prea târziu. Operaţia a fost după 19 ore de aşteptare. Vă daţi seama prin ce am trecut, mai ales soţia, ea ştiindu-se cu copilul mort în burtă. Abia după câteva telefoane a putut să fie operată şi să i se scoată copilul mort”, spune tatal, pentru adevarul.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune