Bărbat din Iași, filmat în timp ce fura din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu! Imaginile care i-au revoltat pe credincioși: „Să furi dintr-o mănăstire în care este o icoană făcătoare de minuni…”

Un bărbat din Iași a fost filmat în timp ce fura din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu. Imaginile au fost făcute publice.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bărbat din Iași, filmat în timp ce fura din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu! Imaginile care i-au revoltat pe credincioși: „Să furi dintr-o mănăstire în care este o icoană făcătoare de minuni…”


In articol:

Un bărbat din iași a ajuns de râsul internetului și a reușit să stârnească revolta printre credincioși. Bărbatul a fost filmat în timp ce fura din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu. imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare și redistribuite de mai multe ori de utilizatorii care vor ca individul să fie tras la răspundere pentru fapta comisă.

Bărbat din Iași, filmat în timp ce fura din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu!

Imaginile cu bărbatul care fură de a Mănăstirea Hadâmbu au ajuns pe internet

„Acesta este individul care a furat banii din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu. Vă rog să dați share, poate îl facem „cunoscut”… Trebuie să fii în curaj mare să furi dintr-o mănăstirea în care se află o icoană făcătoare de minuni!!!”, este mesajul pe care l-a transmis un internaut pe Facebook.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Suete de ieșeni s-au arătat revoltați după ce au văzut imaginile surprinsă de o cameră de supraveghere de la Mănăstirea Hadâmbu. Credincioșii sunt revoltați și șocați de ce a putut să facă bărbatul, știind că lăcașul de cult este unul dintre cele mai vizitate din zonă. Români din toată țara au auzit de preoții cu har de acolo și de icoana făcătoare de minuni și vin să se roage an de an la mănăstire.

Citeste si: Klaus Iohannis vine în sprijinul educației online! Fiecare elev va avea „la cerere” laptop sau tabletă. Legea promulgată azi

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru iubita lui: „Tu ești singura prințesă” Este vorba despre Alexandra ?

Citeste si: Cum motivează instanța condamnarea cu suspendare a doctoriței de pe ambulanță în cazul Ekeng! ”Șanse de supraviețuire reduse”

Momentan, identitatea bărbatul nu este cunoscută. Cei care îl recunosc din fotografii pe bărbatul care a furat din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu, unul dintre cele mai cunoscute lăcașuri de cult din znă, sunt tugați să apeleze la autorități.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate