Bărbat prins în fapt în timp ce viola o fetiță într-un restaurant!

Bărbat prins în fapt în timp ce viola o fetiță într-un restaurant!

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Un tânăr în vârstă de 22 ani este acuzat că a violat o fetiță în vârstă de numai 7 ani, după ce a urmărit-o într-o toaletă a unui restaurant și a atacat-o.

Nicholas Ninow din Pretoria, Africa de Sud, a fost la un pas de a fi linșat de către mulțimea furioasă, după ce a recunoscut ce a făcut.

fara descriere

Tânărul în vârstă de 22 de ani a urmărit-o pe fetiță în toaleta unui restaurant, după ce a urmărit-o într-un spațiu destinat copiilor. Micuța rănită a fost găsită în toaletă cu atacatorul, după ce mama ei și-a dat seama că lipsește. Alături de ea, violatorul era plin de sânge, iar femeia a început să țipe, așa că mulți oameni s-au apropiat de urgență și l-au înconjurat.

Ce spun martorii la întâmplarea halucinantă

Întâmplarea terifiantă a avut loc în luna septembrie a anului trecut, însă procesul lui a început abia acum.

Citeste si: Mihai Bendeac, prins în blocul în care a avut loc un incendiu de proporții! "Mai multe uși se sparg"

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce s-a descoperit despre Gheorghe Dincă în Italia! Făcea parte dintr-o rețea de proxenetism?!

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, o nouă criză de inimă după ce a făcut preinfarct!

Imaginile cu el rănit au apărut în media. Bărbatul complet gol este surprins când încearcă să se acopere, în timp ce mulțimea furioasă se apropie de el.

Ninow a pledat vinovat în fața acuzațiilor formulate împotriva sa. Asta după ce procurorul de stat Dorah Ngobeni a citit fișa de acuzație în fața instanței. Un martorul a dezvăluit că Ninow a încercat să îi atace cu o centură.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate