Bărbaţii care au atacat pasagerii unei maşini în Bucureşti, reţinuţi pentru 24 de ore! Ce s-a aflat despre aceștia

Cei doi bărbaţi care au atacat pasagerii unei maşini într-o zonă aglomerată a Capitalei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Ancheta scoate la iveală faptul că, cel mai probabil, a fost vorba de o reglare de conturi între dealeri de droguri, adică atacatorii şi clienţii acestora, cei doi bărbaţi aflaţi în maşină, informează antena3.ro.

Cei doi bătăuşi au fost audiaţi la secţia 1 de Poliţie, după ce, în locuinţele lor, anchetatorii ar fi descoperit substanţe vegetale bănuite că fac parte din categoria celor interzise. De altfel, surse din anchetă spun că agresorii erau sub influenţa drogurilor când au atacat. 

Au schimbat două trei replici cu şoferul de acolo, acela nu a interacţionat cu ei. După care şi-au continuat drumul şi s-au dus direct la maşina din faţa maşinii albastre. 

Bărbaţii care au atacat pasagerii unei maşini în Bucureşti, reţinuţi! Imaginile au fost văzute de toată țara

Imaginile cu cei doi bărbați care se plimbau în București, în zona Spitalului Sfânta Maria, și au agresat persoanele aflate într-o mașină au îngrozit pe toată lumea. Scenele șocante s-au desfășurat în miezul zilei, pe un bulevard principal, și au fost surprinse de camera de bord a unui alt participant la trafic.

Cei doi indivizi care au băgat spaima în bucureșteni au terorizat persoanele care se aflau pe bancheta din spate a mașinii în care au intrat. Unul dintre el l-a lovit cu pumnul de mai multe ori pe pasagerul din dreapta. Așa cum mulți bănuiau, agresorii erau consumatori de droguri și erau în sevraj, relatează Digi24. Se pare că una dintre victime îi datora o sumă de bani unuia dintre bătăuși.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate