Barbatii care au incercat sa ia credit cu buletinul lui Robert de Niro au fost condamnati! Vezi ce pedepse au primit!

Membrii retelei care a incercat sa ia credite cu ajutorul unor acte false au fost condamnati de magistratii Judecatoriei Iasi

Distribuie pe:

fara descriereIn urma cu patru ani au fost retinute mai multe persoane care voiau sa obtina credit la o banca din Iasi cu acte de identitate false. In urma perchezitiilor, oamenii legii au descoperit un buletin fals al lui Robert de Niro, fiul al lui Anthony si al Madonei, cu domiciliul pe strada Eternitatea nr 1, parcela 3, cu care urma sa fie luat creditul.


Liderul retelei a murit in timpul procesului, in timp ce ceilalti membri si-au primit pedepsele. Bogdan Constantin Amancei a primit cea mai mica pedeapsa, trei ani, in timp ce cea mai mare a fost de noua ani, primita de Nicolae Trusca. Iata care sunt si celelalte condamnari: Daniel Manoil Pipirig- cinci ani, Adrian Crasmaru- patru ani si jumatate, Costel Daniel Chirascu- sapte ani. Un alt barbat implicat in acest dosar, Corneliu Ovidiu Toma, nu a putut fi judecat, pentru ca este inchis in Spania, anunta bzi.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate