Barbatul asta a mancat un an doar cartofi intr-o incercare disperata de a slabi! Cum arata acum

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Eram in depresie anul trecut, iar consumul de cartofi m-a ajutat cu adevarat sa scap de asta. Nu iau niciun fel de antidepresiv si simt ca am reusit sa trec peste asta si chiar dorm mai bine acum."
Apoi am realizat ca sunt dependent de mancare si am inceput sa ma gandesc ce fac cei care sunt dependenti de alcool sau de droguri, cum renunta ei la asta. La mancare nu poti sa renunti, insa am vrut sa ajung cat mai aproape de asta, asa ca m-am gandit care ar fi mancarea pe care as putea-o consuma, iar cartoful mi s-a parut cea mai buna varianta. Efectiv iti iei tot ce ai nevoie de la cartof. Toata lumea stie ca sunt plini de carbohidrati, insa au si destule proteine si grasimi, astfel ca acesti cartofi sunt buni si pentru fibre, vitamina C si fier" - spune el.

Andrew Taylor din Australia a facut un experiment pe propria piele. Timp de un an a mancat doar cartofi pentru a scapa de dependenta de mancare. Dupa un an, barbatul a slabit 50 de kilograme. Cu toate ca a avut rezultate, specialistii nu recomanda aceasta dieta extrema care poate avea multe efecte adverse.

"Eram in depresie anul trecut, iar consumul de cartofi m-a ajutat cu adevarat sa scap de asta. Nu iau niciun fel de antidepresiv si simt ca am reusit sa trec peste asta si chiar dorm mai bine acum."
Apoi am realizat ca sunt dependent de mancare si am inceput sa ma gandesc ce fac cei care sunt dependenti de alcool sau de droguri, cum renunta ei la asta.

La mancare nu poti sa renunti, insa am vrut sa ajung cat mai aproape de asta, asa ca m-am gandit care ar fi mancarea pe care as putea-o consuma, iar cartoful mi s-a parut cea mai buna varianta. Efectiv iti iei tot ce ai nevoie de la cartof. Toata lumea stie ca sunt plini de carbohidrati, insa au si destule proteine si grasimi, astfel ca acesti cartofi sunt buni si pentru fibre, vitamina C si fier", a declarat Andrew Taylor.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate