Barbatul asta arata oribil si totul i se trage de la bere! Vezi ce a patit dupa o banala inghititura de alcool! E incredibil ce vezi aici!

Un australian traieste drama vietii sale si totul i se trage de la o bere si o partida de pescuit. John McDonald s-a ales cu o boala cumplita in 2012 atunci cand a mers la pescuit alaturi de un amic.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereCei doi s-au deplasat pe raul Brisbane sa prinda peste, dar un accident stupid s-a lasat cu consecinte grave. Ei au desfacut o bere, dar cand au vrut sa bea, barca s-a dezechilibrat si au cazut in apa. John a scos cutia de bere din rau si a inceput sa bea din ea. Nu a crezut niciodata ca va suferi o malformatie la stomac.

fara descrierefara descriereMedicii l-au tratat cu antibiotice, l-au operta, dar problemele au tot reaparut. Acum australianul este disperat pentru ca nu mai stie ce sa faca pentru a scapa de probleme. John a cerut ajutorul medicilor din lumea intreaga si spera ca cineva sa ii ofere un raspuns la problemele lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate