Bărbatul care a aruncat un copil în fața trenului, în gara din Frankfurt, nu poate fi acuzat de crimă. Ce spun judecătorii

Un bărbat din Eritreea a împins de pe peronul gării din Frankfurt trei persoane , dintre care una a decedat. Victima a fost un copil în vârstă de 8 ani. La un an de la tragicul eveniment, judecătorii au hotărât că eritreeanul nu poate fi acuzat de crimă.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Copil ucis în gara din Frankfurt, după ce a fost împins în faţa trenului
Gara principală Frankfurt, Germania


In articol:

Bărbatul a fost acuzat că a aruncat în fața trenului un copil și pe mama sa, dar și o bătrână de 78 de ani, care a suferit răni grave în urma căzăturii.

Mama copilului a reușit să se salveze în ultimul moment, însă fiul său, în vârstă de doar 8 ani, nu a avut nicio șansă de scăpare. Întâmplarea a avut loc anul trecut, în Germania.

Cine este bărbatul care a comis oribila faptă

Imigrantul eritreean, în vârstă de 41 de ani, are din anul 2006 reşedinţa în Elveţia, la Zurich. Căsătorit şi tată a trei copii, el era considerat un exemplu de integrare. El a fost dat în urmărire de poliţia elveţiană după ce şi-a încuiat familia în apartament şi a sechestrat o femeie pe care anterior a ameninţat-o cu un cuţit, nota Agerpress. 

Citeste si: Smiley, mesaj sincer după ce a fost oprit de poliție: ”As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog...”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Măsură fără precedent. Poliția Română pregătește o super armată pentru războiul cu grupările interlope. Noua structură promite să desființeze clanurile

Citeste si: Constantin Dinescu, supranumit "Baronul luxului", înmormântat în mare secret! Ce vedete l-au condus pe ultimul drum

Bărbatul nu poate fi acuzat de crimă 

Individul a recunoscut fapta la prima înfățișare în fața instanței și le-a spus judecătorilor că regretă gestul făcut. De asemenea, eritreeanul și-a prezentat compasiunea față de familia îndurerată a copilului.

Magistrații au ajuns la concluzia că bărbatul nu poate fi acuzat de crimă, pentru că suferă de o tulburare psihică, după cum arată evaluarea stării sale de sănătate mintală. Astfel că, bărbatul urmează să fie încarcerat permanent într-o unitate psihiatrică.

Odioasa crimă a stârnit reacții dure la momentul respectiv. Ministrul german de Interne Horst Seehofer spunea că vrea să facă demersuri pentru restabilirea controalelor la frontiera cu Elveţia, după copilul de 8 ani a fost ucis în gara din Frankfurt de către un eritreean rezident în Elveţia.

„Voi face totul pentru a institui controale inteligente între cele două ţări vecine”, spunea Seehofer într-o declaraţie acordată publicaţiei Der Spiegel.

„Germania a înregistrat 43.000 de intrări ilegale în anul 2018. Trebuie să reacţionăm prin mai multe controale selective, prin controale limitate în timp şi direct la frontieră, inclusiv la cea cu Elveţia'', explica atunci oficialul german.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Smiley, mesaj sincer după ce a fost oprit de poliție: ”As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog...”

Măsură fără precedent. Poliția Română pregătește o super armată pentru războiul cu grupările interlope. Noua structură promite să desființeze clanurile

Alexia Eram, la cuțite cu Antonia? Ce rol a jucat Abi Talent în presupusul nou scandal dintre Alex Velea și Mario Fresh

Cât cere Constantin Enceanu pentru un program de o oră la o nuntă?

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies