Bărbatul care a ”dispărut” cu banii răniților de la Colectiv vinde ”chinezării” pe net! Impresarul este și acum urmărit de creditori

Sorin Săraru, bărbatul care a dispărut cu banii răniților de la Colectiv, și-a schimbat domeniul de activitate și vinde ”mărunțișuri” pe Internet.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Sorin Săraru, bărbatul acuzat că a ”dispărut” cu 50.000 euro din banii strânși în cadrul unei gale organizate de Andreea Marin pentru răniții de la Colectiv, face în prezent comerț online. Urmărit de creditori în ultimii 4 ani, acesta și-a băgat mai toate firmele în faliment și a rupt legătura cu lumea spectacolelor.

Sorin Săraru era, în 2015, un jucător important în domeniu, el se recomanda ca impresar, deținea o firmă de organizat evenimente și un site de ticketing. Cei 50.000 euro proveneau tocmai din vânzarea biletelor la gala umanitară la care a participat și Angela Gheorghiu, banii urmând să fie donați integral victimelor din Colectiv. Ulterior, Andreea Marin l-a acuzat pe Dinu Săraru că nu a mai plătit suma respectivă către fundația ei, iar acesta s-a apărat spunând că-i va plăti ”cât poate de repede”.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate