Stiri

Barbatul care a dormit un an de zile cu sora lui moarta in pat s-a sinucis. De ce a recurs la acest gest

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Barbatul care a dormit un an de zile cu sora lui moarta in pat s-a sinucis. De ce a recurs la acest gest
Constantin Istrate, un barbat in varsta de 58 de ani din localitatea Breaza, Prahova, s-a sinucis. Este vorba de acelasi barbat despre care se stia ca a dormit in acelasi pat cu sora lui moarta vreme de un an de zile, informeaza adevarul.ro.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost descoperit in streang, luni dimineata. Descoperirea a fost facuta chiar de politistii locali care aveau misiunea de a-l verificat pe barbat.


Anul trecut, oamenii legii au descoperit cadavrul mumificat al surorii barbatului pe patul din locuinta sa. Constantin Istrate a tinut secreta moartea femeii, pentru a putea incasa pensia de handicapat a acesteia.


Dupa ce s-a descoperit fapta lui, barbatul a fost nevoit sa plateasca toate pensiile incasate ilegal de pe urma surorii sale.


Vecinii au povestit ca in ultima perioada nu au observat nimic schimbat in comportamentul barbatului, fiind acelasi om retras pe care il stiau ei.
Cel mai probabil, Constantin Istrate si-a pus streangul de gat in cursul zilei de vineri.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune